majid08 266 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام من دوتا اکتیویتی دارم میخام اولی به صورت افقی نشون داده بشه و دومی به صورت عمودی ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ آره درسته یادم نبود همونکاری که گفتم بکن،لایوتت رو افقی بچین بعد تو activity_Create اکتیویتی دوم افقیش کن: Dim p As Phone p.SetScreenOrientation(0) کتابخونه فون هم تیک بزن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
home1989 11 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۵ در در 1394/04/04, 11:38:52، پژمان نیکروان گفته است : آره درسته یادم نبود همونکاری که گفتم بکن،لایوتت رو افقی بچین بعد تو activity_Create اکتیویتی دوم افقیش کن: Dim p As Phone p.SetScreenOrientation(0) کتابخونه فون هم تیک بزن. آقا دمت گرم ، هر چی می خوای خدا بهت بده ، ، کار ما رو راه انداختی تشکر ویژه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ یعنی هیچ کسی بلد نیست؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اون اکتیویتی که میخوای عمودی باشه گزینه #SupportedOrientations: رو روی portrait قرار بده: #SupportedOrientations: portrait و اونی که میخوای افقی باشه ، ویو های لایوتش رو افقی بچین. اکتیویتی هم: #SupportedOrientations: landscape لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اون اکتیویتی که میخوای عمودی باشه گزینه #SupportedOrientations: رو روی portrait قرار بده: #SupportedOrientations: portrait و اونی که میخوای افقی باشه ، ویو های لایوتش رو افقی بچین. اکتیویتی هم: #SupportedOrientations: landscape سلام اکتیویتی دوم جایی واسه #SupportedOrientations: landscape نداره همش ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
من دوتا اکتیویتی دارم میخام اولی به صورت افقی نشون داده بشه و دومی به صورت عمودی
ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.