alaghemand 82 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ با سلام میخواستم بپرسم چرا وقتی من عکسم رو با فرمت png ذخیره میکنم پشت عکس یه هاشور میاد با ایکه بکگراند رو هم حذف میکنم بازم میاد چیکار کنم ؟؟؟ - راستی کسی میدونه کجا میشه پک آیکون پیدا کرد یعنی مجموعه ای از آیکون ها که برای یه برنامه باشه مثل هم باشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز اگه 5 دقیقه واستی برات یک نرم افزار آپلود میکونم ، خیلی کارایی داره مشکلت روهم برطرف میکنه درمورد آکن هم اگه تو اینترنت سرچ کنی و بری بخش تصاویر چیزایه زیادی برات میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اینم لینکش دانلود موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اینم یه سایت برا دانلود آیکون رفتن به سایت ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ دوست عزیز شما از ایکون های غیر رایگان استفاده کردید احتملا که روشون یه سری خط وجود داره همچین شما درست این خط هارو پاک نکردید وگرنه چیزی نمیاد.در بعضی مواقع باید با فتوشاپ دونه دونه این خط هارو پاک کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kurd98 50 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ با سلام میخواستم بپرسم چرا وقتی من عکسم رو با فرمت png ذخیره میکنم پشت عکس یه هاشور میاد با ایکه بکگراند رو هم حذف میکنم بازم میاد چیکار کنم ؟؟؟ - راستی کسی میدونه کجا میشه پک آیکون پیدا کرد یعنی مجموعه ای از آیکون ها که برای یه برنامه باشه مثل هم باشن سوال اولتو نفهمیدم ولی واسه آیکون https://www.iconfinder.com هر آیکونی میخایی اسمشو سرچ کن واست میاره موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اینم لینکش دانلود موفق باشی داداش رمز فایلش چیه ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alaghemand 82
با سلام میخواستم بپرسم چرا وقتی من عکسم رو با فرمت png ذخیره میکنم پشت عکس یه هاشور میاد با ایکه بکگراند رو هم حذف میکنم بازم میاد
چیکار کنم ؟؟؟
- راستی کسی میدونه کجا میشه پک آیکون پیدا کرد یعنی مجموعه ای از آیکون ها که برای یه برنامه باشه مثل هم باشن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.