امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ با سلام خدمت دوستان... یه کتابخونه جدید ساختم که میتونین از طریق اون یه ویو جدید به اسم Switchview رو ایجاد کنین که این قابلیت به صورت پیش فرض روی b4a نبود ولی خب از نظر من یه ویو ضروری و کارآمد به که میشه تقریبا تو همه ی برنامه ها ازش استفاده کرد. دانلود آموزش تصویری + دانلود کتابخونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام. آقای شاهدی امکان هست به صورت rar فشرده کنید؟ تا حجم بیاد پایین تر ؟ اینترنتم خیلی حجم نداره الان. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام. آقای شاهدی امکان هست به صورت rar فشرده کنید؟ تا حجم بیاد پایین تر ؟ اینترنتم خیلی حجم نداره الان. ممنون فایل زیپه کاملا فشردس دیگه 6mb !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ امین یه دونه ایعالی بودببین راستی این ویو ها تو اکلیپس هست دیگه؟ دیده بودم قبلن توش حالا نمیدونم به شکل معمول هست یا باید کتابخونه بگیری براش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ دستت درست امین قبلا کلاسشو دیده بودم (لینک) ولی کتابخونش نبود راستی فقط متن قبول میکنه یا عکس قبول میکنه مثلا خاموش عکس1 روشن عکس2 (البته این یه پیشنهاده که میتونی تو آپدیت بعدی بزاری) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ ممنون این یه نمونه اولیس ... قراره همه ویو های مهم و کارامد رو با setting های کامل تو یه کتابخونه بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ امین یه دونه ای عالی بود ببین راستی این ویو ها تو اکلیپس هست دیگه؟ دیده بودم قبلن توش حالا نمیدونم به شکل معمول هست یا باید کتابخونه بگیری براش ممنون آره تو اکلیپس هست همه این ها بقیه رو هم wrap میکنم میارم اینور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ میشه برای دکمه ها از عکس استفاده کرد؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.