حمید زارع 331 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من به پس زمینه اسپینرم یک تصویر اختصاص دادم حالا وقتی گزینه ای رو انتخاب می کنم عنوان انتخاب شده میاد روی تصویر اسپینر و جالب نمیشه من میخام انتخابم رو انجام بدم ولی این عنوان نیاد اینجا چه کنم ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان ببخشید مشکل ما حل نشد .!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ منظورتون رو درست نفهمیدم ولی این کد روامتحان کن فکرکنم همونی که میخوای باشه Dim s As Spinner s.Prompt="" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ نه این هم نمیشه اگه میشه این سورس رو ویرایش کنید ... یک اسپینر داریم که 4 تا مقدار داره (1و2و3و4) میخام وقتی اکتیویتی لود میشه هیچکدوم از اونا توی عنوان اسپینر نباشن وقتی هم روی اسپینر کلیک می کنم باز هیچکدوم توی عنوان قرار نگیرن با تشکر http://s6.picofile.com/file/8195870692/Spiner.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ نه این هم نمیشه اگه میشه این سورس رو ویرایش کنید ... یک اسپینر داریم که 4 تا مقدار داره (1و2و3و4) میخام وقتی اکتیویتی لود میشه هیچکدوم از اونا توی عنوان اسپینر نباشن وقتی هم روی اسپینر کلیک می کنم باز هیچکدوم توی عنوان قرار نگیرن با تشکر http://s6.picofile.com/file/8195870692/Spiner.rar.html Spinner واسه همین کاره خب ! شماکه اینهارو نمیحوای چه کاریه که از Spinner استفاده کنی... از Inputlist یا customdialog استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ نه این هم نمیشه اگه میشه این سورس رو ویرایش کنید ... یک اسپینر داریم که 4 تا مقدار داره (1و2و3و4) میخام وقتی اکتیویتی لود میشه هیچکدوم از اونا توی عنوان اسپینر نباشن وقتی هم روی اسپینر کلیک می کنم باز هیچکدوم توی عنوان قرار نگیرن با تشکر http://s6.picofile.com/file/8195870692/Spiner.rar.html شما ایتم اول رو عنوانت بزار بعد تو کد نویسی هیچی ننویس تا هیچ کاری نکنه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ Spinner واسه همین کاره خب ! شماکه اینهارو نمیحوای چه کاریه که از Spinner استفاده کنی... از Inputlist یا customdialog استفاده کن دوست عزیز اینا که شما میگی فقط یه رکورد رو به صورت دستی از کاربر میگیره من در واقع میخام یه هیتلر برای رکوردهای موجود در دیتابیسم بزارم با استفاده از اسپینر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ شما ایتم اول رو عنوانت بزار بعد تو کد نویسی هیچی ننویس تا هیچ کاری نکنه! فکر کنم این بهترین روش باشه تست میکنم الان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ چجوری میشه؟؟؟ میشه یه عکس بگیری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ خیلی ساده هست ببینید اگه توی vb بود این کدش بود : ComboBox1.Text="" اینجا چی میشه ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام دوستان
من به پس زمینه اسپینرم یک تصویر اختصاص دادم
حالا وقتی گزینه ای رو انتخاب می کنم عنوان انتخاب شده میاد روی تصویر اسپینر و جالب نمیشه
من میخام انتخابم رو انجام بدم ولی این عنوان نیاد اینجا
چه کنم ؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.