alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سلام چطوری لینک فیلم رو از دیتابیس بگیریم وفیلم روهم آپلود کنه هم دانلود واگه فیلمو دانلود کرد دو باره اگه روش کلیک شد دیگه دانلود نکنه و فقط پخش کنه؟ ممنون میشم کسی جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ Mehdi izadi در تاریخ 30 Jun 2015 - 12:23 عصر گفته است درود این رو ببینید فکر کنم کارتون راه بیفته : http://basic4android...e&do=item&id=16 آق ایزدی دمت گرم اینو خریدم مشکلم حل شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اگر مشکل شما با فراخوانیه که ئنبال SQL بگردید ... مطالب تو سایت زیاد هست چشور شما یگید پیدا نکردم اینجا آموزشهایی هست که فکر نکنم تو سایت سازنده باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ مشکل من هنوز پابرجاست لطفا کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ داداش من میدونم این سایت بهترین سایت توبیسک 4 اندروید.نمیگم مطلب پیدا نکردم بلکه موضوع پیدا کردم ولی یا لینکش خراب بود یاکامل جواب ندادن.مشما فقط بگو باچه کدی ستون لینک تو دیتا بیسوراخوانی کنیم وچطوری لینکو اجرا کنیم. من از این کدها برای پخش آنلاین استفاده کردم ،لیست ویو رز میاره ولی وقتی رو آیتم های لیست ویو کلیک میکنم پخش نمیکنه: Sub Process_Globals Dim sql2 As SQL Dim nima As String End Sub Sub Globals Dim p As PhoneIntents Dim cur1 As Cursor Dim sUrl As String Dim Intent1 As Intent Private ListView1 As ListView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("l") If File.Exists(File.DirInternal,"sql1.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"sql1.db",File.DirInternal,"sql1.db") End If If sql2.IsInitialized = False Then sql2.Initialize(File.DirInternal,"sql1.db",True) End If cur1= sql2.ExecQuery("Select * from tbltest WHERE id BETWEEN 1 AND 72") For i = 0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position= i ListView1.AddTwoLinesAndBitmap((cur1.GetString("name")),"",LoadBitmap(File.DirAssets,"dam5.png")) Next 'ListView1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"cc.jpg")) 'ListView1.SingleLineLayout.Label.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"s.jpg")) ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.TextColor=Colors.DarkGray'range matno abi mikonim ListView1.TwoLinesAndBitmap.ItemHeight=55dip'andaze listvie ro tnzim mikonim ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.Gravity=Gravity.CENTER_VERTICAL'matn listview ro vasat chin mikonim 'ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("e.ttf")'inja font ro tqaghir midim ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.TextSize=18 ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.top=5dip ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.Left=-25%x ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.Height=ListView1.TwoLinesAndBitmap.ItemHeight ListView1.TwoLinesAndBitmap.ImageView.Left=ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.Left+105%x End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub '******************************* Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) nima = Value ListView1.Enabled=False ListView1.Visible=False If File.Exists(File.DirInternal,"sql1.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"sql1.db",File.DirInternal,"sql1.db") End If If sql2.IsInitialized = False Then sql2.Initialize(File.DirInternal,"sql1.db",True) End If ' cur1= sql2.ExecQuery("Select * from tbltest WHERE link='"&nima&"'") For i = 0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position= i ntent1.Initialize(Intent1.ACTION_VIEW,sUrl) ''برنامه MX-Player باز میشود و آدرس زیر را به صورت آنلاین پخش میکند. Intent1.SetComponent("com.mxtech.videoplayer.ad/.ActivityScreen") ''ادرس های داخل دیتابیس را باید در این قسمت جایگزین کنید : Intent1.Initialize2(cur1.GetString("q64"),0) ' StartActivity(Intent1) nima=0 Next End Sub لیست ویو رو میاره ولی وقتی رو لیست ویو کلیک میکنم پخش نمیکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۵ در در 1394/04/11, 08:33:17، alirezakazemizaroomi گفته است : Mehdi izadi در تاریخ 30 Jun 2015 - 12:23 عصر گفته است آق ایزدی دمت گرم اینو خریدم مشکلم حل شد. نتیجه کارتون رو بگذارید ببینیم چکار کردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ ببخشید یه قسمت کدهامو اشتباه نوشته بودم درستش اینه: داداش من میدونم این سایت بهترین سایت توبیسک 4 اندروید.نمیگم مطلب پیدا نکردم بلکه موضوع پیدا کردم ولی یا لینکش خراب بود یاکامل جواب ندادن.مشما فقط بگو باچه کدی ستون لینک تو دیتا بیسوراخوانی کنیم وچطوری لینکو اجرا کنیم. من از این کدها برای پخش آنلاین استفاده کردم ،لیست ویو رز میاره ولی وقتی رو آیتم های لیست ویو کلیک میکنم پخش نمیکنه: Sub Process_Globals Dim sql2 As SQL Dim nima As String End Sub Sub Globals Dim p As PhoneIntents Dim cur1 As Cursor Dim sUrl As String Dim Intent1 As Intent Private ListView1 As ListView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("l") If File.Exists(File.DirInternal,"sql1.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"sql1.db",File.DirInternal,"sql1.db") End If If sql2.IsInitialized = False Then sql2.Initialize(File.DirInternal,"sql1.db",True) End If cur1= sql2.ExecQuery("Select * from tbltest WHERE id BETWEEN 1 AND 72") For i = 0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position= i ListView1.AddTwoLinesAndBitmap((cur1.GetString("name")),"",LoadBitmap(File.DirAssets,"dam5.png")) Next 'ListView1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"cc.jpg")) 'ListView1.SingleLineLayout.Label.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"s.jpg")) ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.TextColor=Colors.DarkGray'range matno abi mikonim ListView1.TwoLinesAndBitmap.ItemHeight=55dip'andaze listvie ro tnzim mikonim ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.Gravity=Gravity.CENTER_VERTICAL'matn listview ro vasat chin mikonim 'ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("e.ttf")'inja font ro tqaghir midim ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.TextSize=18 ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.top=5dip ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.Left=-25%x ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.Height=ListView1.TwoLinesAndBitmap.ItemHeight ListView1.TwoLinesAndBitmap.ImageView.Left=ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.Left+105%x End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub '******************************* Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) nima = Value ListView1.Enabled=False ListView1.Visible=False If File.Exists(File.DirInternal,"sql1.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"sql1.db",File.DirInternal,"sql1.db") End If If sql2.IsInitialized = False Then sql2.Initialize(File.DirInternal,"sql1.db",True) End If ' cur1= sql2.ExecQuery("Select * from tbltest WHERE link='"&nima&"'") For i = 0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position= i ntent1.Initialize(Intent1.ACTION_VIEW,sUrl) ''برنامه MX-Player باز میشود و آدرس زیر را به صورت آنلاین پخش میکند. Intent1.SetComponent("com.mxtech.videoplayer.ad/.ActivityScreen") ''ادرس های داخل دیتابیس را باید در این قسمت جایگزین کنید : Intent1.Initialize2(cur1.GetString("link"),0) ' StartActivity(Intent1) nima=0 Next End Sub لیست ویو رو میاره ولی وقتی رو لیست ویو کلیک میکنم پخش نمیکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۵ در 5 ساعت قبل، seyed_27 گفته است : نتیجه کارتون رو بگذارید ببینیم چکار کردید الان مشکل شما همینه خود ایشون قبلا نمونه سورسی گذاشتن ضمنا تاپیک های قدیمی رو بالا نیارید آموزش دانلود فایل با گرفتن لینک دانلود از دیتابیس و ذخیره آن با لایبرری RSAsyncDownloader لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ بابا یه نفر جواب بده دیگه؟به خدا تو این ماه خیلی ثواب داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kurd98 50 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ تو گوگل سرچ کن invent link from database in basic4android ببين چیز بدرد بخوری پیدا میکنی. من خودم زیاد قوی نیستم تو برنامه نویسی تازه شروع کردم وگرنه کمکت میکردم. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kurd98 50 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ http://www.google.iq/?gfe_rd=cr&ei=zGGMVaCCJcSG8QeC9IH4AQ#q=invent+link+video+from+database+for+download+in+basic4android لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ داداش همین که هر کاری از دستت بر اومد انجام دادی خیلی خیلی ازت ممنونمدمت گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ آقایون مشکل من هنوز پابرجاست لطفا کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ کسی نبود جواب بده؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ آقایون خدا رو شکرمشکلم با سرچ تو انجمن حل شد؛دست همه اونایی که تو این تاپیک کمک کردن درد نکنه،واز همه اونایی که این سایتو درست کردن و دارن به خوبی ادارش می کنن ممنونم. کدهامو اینجوری تغییر دادم درست شد: Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Dim sql1 As SQL Private ListView1 As ListView Dim cur As Cursor Dim p As PhoneIntents Dim Cr As Cursor End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) ListView1.Initialize("ListView1") Activity.AddView(ListView1, 0, 0, 100%x, 100%y) ListView1.SingleLineLayout.ItemHeight = 60dip 'If File.Exists(File.DirInternal,"database.db")=False Then File.Copy(File.DirAssets,"database.db",File.DirInternal,"database.db") 'End If If sql1.IsInitialized=False Then sql1.Initialize(File.DirInternal,"database.db",False) End If cur = sql1.ExecQuery("Select * from mytable") For i = 0 To cur.rowcount -1 cur.Position = i ListView1.AddTwoLines2(cur.GetString("title"),cur.GetString("adres"),cur.GetString("adres")) Next End Sub Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) ' Cr = sql1.ExecQuery("SELECT adres FROM mytable where title='"&Value&"'") ' For i = 0 To Cr.RowCount - 1 ' Cr.Position = i StartActivity(p.OpenBrowser(Value)) ' Next 'StartActivity(p.OpenBrowser(Value)) End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub ولی من هنوز نمیدونم لینکهای فیلماروکه از دیتابیس میگیرم چه جوری بتونم هم آپلود کنم هم دانلود کنم ؛وفیلمی که دانلود شده اگه دوباده روش کلیک شد دوباره دانلو دش نکنه وفقط پخشش کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ ولی من هنوز نمیدونم لینکهای فیلماروکه از دیتابیس میگیرم چه جوری بتونم هم آپلود کنم هم دانلود کنم ؛وفیلمی که دانلود شده اگه دوباره روش کلیک شد دوباره دانلو دش نکنه وفقط پخشش کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ ببین دوست خوبم برای اینکار ابتدا باید با یه الگوریتم چک کنی که از / تا .mp4 رو بصورت فایل دانلود ذخیره کردید یا نه بعد از اون اگر دانلود نکرده بودید از لینک مستقیم دانلود کنه ... ماژول اینکار رو آقای آقاخانی زحمتش رو کشیدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ مشکل اصلیم گرفتن لینک از دیتابیس اگه بتونی با کد مثال بزنی ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ بابا یکی جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ این تاپیک رو یه نگاه بندازید ، تقریبا سوال شما رو پرسیدن: http://answercenter.ir/topic/4113-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ مشکلم گرفتن لینک از دیتابیس اگه بتونی با کد مثال بزنی ممنون میشم.من میخوام لینک های چند فیلمو داخل دیتابیس بذارم واز اونجا فراخوانی کنم.اینجا گیر کردم که باچه کدی لیینکها رو با آیتم کلیک لیست ویو دانلود کنم؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alirezakazemizaroomi 437
سلام چطوری لینک فیلم رو از دیتابیس بگیریم وفیلم روهم آپلود کنه هم دانلود واگه فیلمو دانلود کرد دو باره اگه روش کلیک شد دیگه دانلود نکنه و فقط پخش کنه؟ ممنون میشم کسی جواب بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.