alireza22 9 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سلام من هرکاری می کنم بازم زیر Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) یه خط قرمز کشیده ولی تو عملکرد برنامه مشکلی ایجاد نمی کنه کسی میدونه مشکل از کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ درود یک Screen Shot قرار بدید لطفا تا ببینیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza22 9 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اینم اسکرین شات http://8pic.ir/images/3cvrwzce0seztrp8wtxg.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ مهم نیست شما بهش توجه نکنید باگ برنامست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ مهم نیست دوست عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alireza22 9
سلام من هرکاری می کنم بازم زیر Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) یه خط قرمز کشیده ولی تو عملکرد برنامه مشکلی ایجاد نمی کنه
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.