1messi 11 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ این کل چیزی که از ارور می نویسه Compiling generated Java code. Error javac 1.7.0_51 src\film\film\main.java:35: error: cannot find symbol processBA = new anywheresoftware.b4a.ShellBA(this.getApplicationContext(), null, null, "film.film", "film.film.main"); ^ symbol: class ShellBA location: package anywheresoftware.b4a 1 error لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1messi 11 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ پاسخگو نبود؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ نمونه سورس رو قرار بدید بررسی بشه شما از یه سیمبل یا نشانه اشتباه استفاده کردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ جاواتون مشکل داره.(JDK) حذف و دوباره نصبش کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kurd98 50 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز پیام خصوصی بدید اینطوری مشکلتون حل نمیشه من مشکلتون رو خودم پیگیری میکنم و حل میکنم منتظر پیام خصوصیتون هستم. منم این مشکل ها رو داشتم الان حل شده. ابراهیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز پیام خصوصی بدید اینطوری مشکلتون حل نمیشه من مشکلتون رو خودم پیگیری میکنم و حل میکنم منتظر پیام خصوصیتون هستم. منم این مشکل ها رو داشتم الان حل شده. ابراهیم. نمیشه داداش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
1messi 11
این کل چیزی که از ارور می نویسه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.