fileman 328 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سلام بچه ها من یه برنامه ساختم که با استفاده از آرایه تعداد 30 تصویر رو توی برنامه لود میکنم که توی هر اکتیویتی یک تصویر لود میشه. ولی بعد از این که چند تصویر لود شد ، کیفیت تصاویر میاد پایین و تصاویر شطرنجی میشن و بعضی وقت ها هم برنامه کرش میکنه (not responsing) باید چه کار کنم که درست بشه؟ هر کی میدونه لطفا کمک کنه! خیلی براش زحمت کشیدم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ قبلا در موردش بحث کرده بودیم و یه تاپیک بود که حذف شد ، اما بازم چند تا تاپیک هست. برای حل مشکل شما باید عکس هارو به جای LoadBitmap از loadBitmapSample استفاده کنید. و عکس هایی که لود میکنید ، بعد ازاینکه دیگه بهش احتیاج ندارید یا از اکتیویتی میخواین بیاید بیرون اینکارو بکنید: imageview1.SetBackGroundImage(null) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ ممنون پژمان جان. همین الان داشتم همون تاپیک رو میخوندم. این کار ها رو هم انجام دادم.مشکل تا حد زیادی برطرف شد. ولی الان سرعت لود اکتیویتی ها خیلی میاد پایین(از 7 به بعد) چه کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ این کد رو هم به مانیفست اضافه کن: SetApplicationAttribute(android:largeHeap,"true") 7به بعد؟؟؟ یعنی 7تا اکتیویتی داری؟؟ ---------------------------------------------- درضمن من داشتم میخوندم ارل گفته بود میخواین عکساتون رو لود کنید اینکارو بکنید: Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") If FirstTime=True Then عکس ها رو لود کنید End If End Sub یعنی فقط بار اول عکس هارو لود کنه.(بار اولی که برنامه اجرا شد) یعنی بعد از توقف برنامه دوباره عکسا لود میشه. من تو مدیریت فایل های واتس اپ از این روش ها استفاده کردم و حتی 200تا عکس هم لود بشه مشکلی پیش نمیاد و همه راضی بودن. عکس ها هم وقتی با loadbitmapSapmle لود میکنی ، همه رو با سایز مشخصی لود کن مثلا: 300در200 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fileman 328
سلام بچه ها
من یه برنامه ساختم که با استفاده از آرایه تعداد 30 تصویر رو توی برنامه لود میکنم که توی هر اکتیویتی یک تصویر لود میشه.
ولی بعد از این که چند تصویر لود شد ، کیفیت تصاویر میاد پایین و تصاویر شطرنجی میشن و بعضی وقت ها هم برنامه کرش میکنه (not responsing)
باید چه کار کنم که درست بشه؟
هر کی میدونه لطفا کمک کنه! خیلی براش زحمت کشیدم!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.