alaghemand 82 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ با سلام من با استفاده از حلقه فور 10 تا باتن ساختم البته بدون دیتابیس من میخام بدونم چگونه بگم که اگر روی باتن 3 کلیک کش این اتفاق بیفه و اگر روی باتن 5 کلیک شد یه اتفاق دیگه بیوفته و ..... راستی من آموزش کار با تگ و سندر رو هم دیدم اما چون با استفاده از دیتابیس انجام دادن یکم گیج شدم لطفا کدش رو بهم بدید با تشکر فراوان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ بفرمایید : Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Private image As ImageView Private Panel1 As Panel Dim scrol As ScrollView Dim int1 As Int Private up As Label Private text As Label Private copy As ImageView Private like As ImageView Private share As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: scrol.Initialize(100%y) Activity.AddView(scrol,0,0,100%x,100%y) For i=0 To 20 Dim p As Panel p.Initialize("p") scrol.Panel.AddView(p,0,int1,100%x,100%Y) int1=int1+80%y p.LoadLayout("animals") scrol.Panel.Height=int1 text.Color = Colors.red text.TextColor = Colors.Blue Panel1.Color = Colors.RGB(245,230,36) share.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"share.jpg") copy.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"copy2.jpg") like.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"like.jpg") Select Case i Case 0 text.text = "سلام"& i Case 1 text.text = "چطوری" & i Case 2 text.text = "خوبم" & i Case 3 text.text = "تو خوبی ؟ " & i Case 4 text.text = "ممنون" & i Case 5 text.text = "سلامتی" & i Case 6 text.text = "خانوداده خوبن ؟" & i Case 7 text.text = "بله ممنون خیلی خوبن" & i End Select Next End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ لطفا جواب بدین 4 روز هست برنامه ام معطل این است خواهش میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ الان مشکلتون کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ بالا رو بخونید معلومه دیگه با سلاممن با استفاده از حلقه فور 10 تا باتن ساختم البته بدون دیتابیسمن میخام بدونم چگونه بگم که اگر روی باتن 3 کلیک کش این اتفاق بیفه و اگر روی باتن 5 کلیک شد یه اتفاق دیگه بیوفته و .....راستی من آموزش کار با تگ و سندر رو هم دیدم اما چون با استفاده از دیتابیس انجام دادن یکم گیج شدملطفا کدش رو بهم بدیدبا تشکر فراوان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ مگه نگفتی 20تا باتون ادد کردی؟؟ باتونت رو به کد نویسی معرفی کن ، بعد موقع اد شدن i رو بده به button1.tag که اینجوری میشه همه کدات. جایی که ویرایش کردم مشخصه: Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Private image As ImageView Private Panel1 As Panel Dim scrol As ScrollView Dim int1 As Int Private up As Label Private text As Label Private copy As ImageView Private like As ImageView Private share As ImageView Private button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: scrol.Initialize(100%y) Activity.AddView(scrol,0,0,100%x,100%y) For i=0 To 20 Dim p As Panel p.Initialize("p") scrol.Panel.AddView(p,0,int1,100%x,100%Y) int1=int1+80%y p.LoadLayout("animals") scrol.Panel.Height=int1 button1.Tag=i text.Color = Colors.red text.TextColor = Colors.Blue Panel1.Color = Colors.RGB(245,230,36) share.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"share.jpg") copy.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"copy2.jpg") like.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"like.jpg") Select Case i Case 0 text.text = "سلام"& i Case 1 text.text = "چطوری" & i Case 2 text.text = "خوبم" & i Case 3 text.text = "تو خوبی ؟ " & i Case 4 text.text = "ممنون" & i Case 5 text.text = "سلامتی" & i Case 6 text.text = "خانوداده خوبن ؟" & i Case 7 text.text = "بله ممنون خیلی خوبن" & i End Select Next End Sub حالا باتون هایی که اد شدن به ترتیب تگ هاشون شماره گرفتن که میتونی با تگ و سندر مشخص کنی که رو کدوم یکی کلیک شده: Sub button1_Click Dim b As Button b=Sender If b.Tag="0" Then باتون اول کلیک شد Else if b.Tag="1" Then دومی کلیک شد else If b.Tag="2" Then سومی کلیک شد End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ با لیست ویو به راحتی و خیلی آسون تر میتونید این کار رو بکنید.به نظر من منو برنامتون رو با باتن ها شکل بدید (درباره ما و ...) و مطالبتون هم در لیست ویو. خیلی بهتر میشه. موفق باشید.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ کدایی که با استفاده از حلقه فور پیش رفتید و 10تا باتون رو اد کردید بذارید تا بگم چیکار کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ امتحان کردم اما کار نکرد : ببینید در این کد من به حای باتن از image استفاده کردم لطفا بگید ایراد کارم کجاست : Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. Dim tedad As Int = -1 Dim text1 As String End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Private image As ImageView Private Panel1 As Panel Dim scrol As ScrollView Dim int1 As Int Private text As Label Private copy As ImageView Private like As ImageView Private share As ImageView Dim for1 As Int End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: scrol.Initialize(100%y) Activity.AddView(scrol,0,0,100%x,100%y) For i=0 To 20 Dim p As Panel p.Initialize("p") scrol.Panel.AddView(p,0,int1,100%x,100%Y) int1=int1+60%y p.LoadLayout("animals") scrol.Panel.Height=int1 text.TextColor = Colors.Blue Panel1.Color = Colors.RGB(245,230,36) image.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"text.png") share.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"Share.png") copy.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"copy.png") like.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"unfave.png") text.TextSize = 25 like.Tag = i Select Case i Case 0 text.text = "this is a test for ......" Case 1 text.text = "چطوری" & i Case 2 text.text = "خوبم" & i Case 3 text.text = "تو خوبی ؟ " & i Case 4 text.text = "ممنون" & i Case 5 text.text = "سلامتی" & i Case 6 text.text = "خانوداده خوبن ؟" & i Case 7 text.text = "بله ممنون خیلی خوبن" & i End Select Next End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub like_Click Dim b As ImageView b = Sender If b.Tag = "0" Then Msgbox("hello","1") like.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"fave.png") tedad = tedad + 1 text1 = text.text Else If b.Tag = "1" Then like.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"fave.png") tedad = tedad + 1 text1 = text.text Else If b.Tag = "2" Then like.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"fave.png") tedad = tedad + 1 text1 = text.text Else If b.Tag = "3" Then like.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"fave.png") tedad = tedad + 1 text1 = text.text Else If b.Tag = "4" Then like.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"fave.png") tedad = tedad + 1 text1 = text.text End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سلام شما مطمئنید که جنس تکتون از رشتس ؟ (طبق این کد):» b.Tag = "0" شما به این شکل امتحان کنید : b.Tag = 0 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ شما راست میگید باید این رو بنویسید خودم فهمیدم اما وقتی این کارو میکنم میگه باید imageview خود را IsInitialized کنید و که من بلد نیستم باید چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ در ادامه صحبت های آقای نیکروان باید بگم اگه توی همون حلقه یک کد : Button1.Tag = i رو هم قرار بدید تا بتونید اون 10 تا Button رو کنترل کنید با استفاده از Tag و Sender : http://answercenter.ir/topic/2807-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-tag-%D9%88-sender-%D8%AF%D8%B1-multi-panel/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alaghemand 82
با سلام
من با استفاده از حلقه فور 10 تا باتن ساختم البته بدون دیتابیس
من میخام بدونم چگونه بگم که اگر روی باتن 3 کلیک کش این اتفاق بیفه و اگر روی باتن 5 کلیک شد یه اتفاق دیگه بیوفته و .....
راستی من آموزش کار با تگ و سندر رو هم دیدم اما چون با استفاده از دیتابیس انجام دادن یکم گیج شدم
لطفا کدش رو بهم بدید
با تشکر فراوان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.