aloneboy7617 155 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخوام واسه برنامم لاگین تعریف کنم البته فقط رمز عبور اونم توسط خود من تایین بشه داستانش چطور میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ نیاز به این همه کار نیست برادر تاشب بهت میگم دقیقا سمت سرور و نرمافزار چیکارکن از همون imei استفاده کنی مشکلت حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ نیاز به این همه کار نیست برادر تاشب بهت میگم دقیقا سمت سرور و نرمافزار چیکارکن از همون imei استفاده کنی مشکلت حل میشه تا شب منتظر میمونم که یه راهنمایی خوب بکنید چون واقعا بهش نیاز دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ خوب برادر شما باید هاست و دیتابیس MYSQL داشته باشی حالا باید با دستور dim p as phone Log(p.GetDeviceId) IMEI رو بگیری و یک فایل با استفاده از این آموزش بسازیدآموزش ویدیویی نمایش دادن رویداد فقط دربار اول فقط یادتون باشه که IMEI رو از جایی به هیج عنوان نگیری یعنی داخل فایل تکست نذاری هرموقع نیاز داشتی فراخوانی کن با دستور بالا حالا باسد برای دفه اول اون رو به سرور منتقل کنی چطوری ؟ با این دستور Dim InsertNewIMEI As HttpJob InsertNewIMEI.Initialize("InsertNewP", Me) InsertNewIMEI.download2("http://myste.ir/my.php", Array As String ("action", "InsertNewIMEI", "imei", p.GetDeviceId)) imei = نام فیلد دیتابس خوب از دفعات بعد باید چک کنی ببینی این IMEI رو دیتابیس هست یا نه چطور؟ با این دستور Dim searchimei As HttpJob searchimei.Initialize("searchimei", Me) searchimei.download2("http://myste.ir/my.php", Array As String ("action", "srclst", "imei", p.GetDeviceId)) خوب تو job done هم مینویسی Dim res As String res = job.GetString Dim parser As JSONParser parser.Initialize(res) Dim ListOfmas As List Dim Person As Map Person.Initialize ListOfmas = parser.NextArray 'returns a list with maps Person = ListOfmas.Get(i) If Person.Get("imei") = p.GetDeviceId Then StartActivity(myactivity) Else ToastMessageShow("دستگاه شما ثبت نشده است",False) End If تمومه اینم دستور PHP <?php $host = "127.0.0.1"; $user = "root"; $pw = ""; $db = "mydb"; $con = mysql_connect($host,$user,$pw) or die(mysql_error()); mysql_select_db($db) or die(mysql_error()); mysql_query("SET CHARACTER SET utf8"); mysql_query("SET imei 'utf8'"); $action = $_GET["action"]; switch ($action) { Case "searchimei ": $imei = $_GET["imei"]; $q = mysql_query("SELECT imei FROM mydb WHERE Simei = 'imei'"); $rows = array(); while($r = mysql_fetch_assoc($q)) { $rows[] = $r; } print json_encode($rows); break; case "InsertNewIMEI": $imei = $_GET["imei"]; $q = mysql_query("INSERT INTO mydb (imei) VALUES ('$imei')"); 'print json_encode("ok"); break; } ?> فقط بنده خیلی ها رو ذهنی نوشتم اگه مشکل داشت بگو تا بررسی کنم به قول مهدی ایزدی خود ارل از این بهتر نمیتونه توضیح بده :S لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سلام هر کسی یه روشی داره البته من خودم این روش رو انجام میدادم برای برنام های ویندوزیم خیلی خیلی هم میتونه قابل حدس باشه برای یه برنامه نویس حرفه ای میتونی یه لیبل بذاری تو یه صفحه لاگین(اینویزیبل بکنی لیبل رو ) و مثلا رمز 123 رو بهش بدی(که البته من رمز رو به بانک میدم و بعد فراخوانی میکنم تو لیبل) یه شرط میذاری که اگه متن مثلا ادیت تکست = بود با متن لیبلت که اتفاقا اینویزبل هم هست، بره به یه اکتیویتی و اگه یکی نبودن، مقلا بزنه Wrong Password البته من یه روش دیده بودم که با کوئری دادن، مقدار تکست باکس رو در Sql سرچ میکرد اما تو Sqlite نمیدونم روش دومی که گفتم جواب میده یا نه موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ داداش اینو ببین یه همچین چیزی واسه برنامم میخوام این به شکل میشه از هاست اسفاده کنم میخوام رمز عبور های متفاوت بفرسته به شماره وارد شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ فکر کنم باید سمت سرور بنویسی که کد هارو از دیتابیس بگیره و بعد بفرستی به بیسیک و در اخر با ادیت تکستت مطابقت بدی اما چجوریشو فعلا بلد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ فکر کنم باید سمت سرور بنویسی که کد هارو از دیتابیس بگیره و بعد بفرستی به بیسیک و در اخر با ادیت تکستت مطابقت بدی اما چجوریشو فعلا بلد نیستم پس من فقط یه هاست میخوام که فک نکنم بالای 30 تومن بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ خیلی خیلی کمتر البته فک کنم در ضمن میتونی یه الگوریتم طراحی کنی مثلا میگم کدی رو که وارد میکنه، رقم هاشو جدا کنه، به رقم اولی 1 دونه اضافه، از دومی 2 تا کم کنه و این کد رو به یارو بده متوجه میشی چی میگم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ از IMEI گوشی استفاده کن کلا متفاوت هست با هم بعد یه الگوریتم ساده بساز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aloneboy7617 155
سلام دوستان من میخوام واسه برنامم لاگین تعریف کنم البته فقط رمز عبور اونم توسط خود من تایین بشه
داستانش چطور میشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
29 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.