محمدی 95 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید اساتید بنده کار با مولتی پنل حدودا خوب بلدم حالا میخوام توی تک تک پنل هام بک گراند بذارم باید چیکار کنم؟ آیا باید حلقه رو بگیرم به این شکل و قرار بدم؟ یا راه دیگه ای هم هست؟ Select i Case 1 Panel1.SetBackGround = Bmd1 Bmd هم که یه متغیر از bitmap هستش و فراخوانی کردم اگه میشه بگید راه دیگه ای عست این کارو کنم؟ چون از این روش که انجام میدم از برنامه پرت میکنه بیرون اگر هم عکسهارو از دیتابیس بتونیم فراخوانی و توی مولتی پنل نمایش بدیم عالی میشه اگه این هم توضیح بدید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ درود من الان متوجه اون دستور Select Case شما نشدم اصلا :| شما باید کد BackGround رو توی همون حلقه قرار بدید توس Assets عکس هاتون رو با این نام ها قرار بدید: 0 و 1 و 2 و3 و ... با پسوند png ! ولی پیشنهاد میکنم به جای عکس از Random Color استفاده کنید خیلی بهتره !!! چیزی که میخواهید کدش اینه : ( شرمنده تصاویر الکی زدم دیگه ... ) Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Scroll") If File.Exists(File.DirInternal,"panel.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"panel.db",File.DirInternal,"panel.db") End If sql1.Initialize(File.DirInternal,"panel.db",False) cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl") For i = 0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position=i Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,100%y) p.LoadLayout("Layout1") Dim b As Bitmap b.Initialize(File.DirAssets,i&".png") Panel1.SetBackgroundImage(b) Label1.Text = cur1.GetString("txt") stop = stop + 35%y Button1.Tag = cur1.GetString("ez") ScrollView1.Panel.Height = stop Next End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ ممنون آقای ایزدی مشکلم حل شد فقط یه چیزی حالا اگه بخوایم این پنل ها دوتا دوتا باشه بتید چیکار کنیم؟ یعنی پنل هامونو نصف کنیم و توی هر سطر 2 تا پنل قرار بگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ باید اندازه شو زیاد کنی مثلا از 2%y تا 98%y بشه ارتفاع لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ متوجه نشدم مهندس نیوکی میشه توی کدی که مهندس ایزدی قرار داد تغییرشو اعمال کنید و قرار بدید؟ خیلی ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,100%y) stop = stop + 95%y هربار ک پنل ساخته میشه محل قرارگیری پنل 95%y اضافه میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ بجای SetBackGround از Background خالی استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ بجای SetBackGround از Background خالی استفاده کنبه این صورت استفاده کردم بازم از برنامه پرت میکنه بیرونCase 1 Panel1.BackGround = Bmp1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمدی 95
سلام و خسته نباشید اساتید
بنده کار با مولتی پنل حدودا خوب بلدم
حالا میخوام توی تک تک پنل هام بک گراند بذارم
باید چیکار کنم؟
آیا باید حلقه رو بگیرم به این شکل و قرار بدم؟ یا راه دیگه ای هم هست؟
Select i
Case 1
Panel1.SetBackGround = Bmd1
Bmd هم که یه متغیر از bitmap هستش و فراخوانی کردم
اگه میشه بگید راه دیگه ای عست این کارو کنم؟ چون از این روش که انجام میدم از برنامه پرت میکنه بیرون
اگر هم عکسهارو از دیتابیس بتونیم فراخوانی و توی مولتی پنل نمایش بدیم عالی میشه اگه این هم توضیح بدید ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.