با سلام اول از همه بگم همه درباره این تایپ نظر بدن ( مخصوصا کسانی که برنامه منتشر کرده اند )
آیا پرداخت دورن برنامه ای درآمد بیشتری دارد یا پداخت کلی ؟؟؟
من یک برنامه ی کاربردی توی ذهنم هست که خیلی خوبه اما میخام بدونم به نظر شما برنامه ام رو پرداخت کلی کنم یا مثلا یه چیزی مثل پول توی برنامه ام بزارم که کاربر وقتی که خواست از اون قابلیت استفاده بکنه مثلا مقداری از پولش کم بشه ( خیلی هم براش گرون در نمیاد مثلا هر دفعه حدود 20 تومن ازش کم بشه البته به پول واقعیا 20 تومن )
حالا من میخام بدونم چیکار بکنم
از یک طرف میگم اگر پرداخت درون برنامه ای بزارم :
تعداد دانلود 100 درصد از پرداخت کلی بالا تر میره و میتونم از تبلیغات کلیک استفاده کنم
اما از یه طرف امکان هکش وجود داره و ممکنه ضرر بخوره
و از همه مهم تر :
خیلیا رو دیدم که وقتی یه برنامه ای رو با پرداخت درون برنامه ای دانلود میکنن فقط از اون بخش رایگانش استفاده میکنن و پولی پرداخت نمی کنن
اما اگر پرداخت کلی باشه برای اینکه امتحانش کنن و ببین که چه طوره مجبورن پول بدن
حالا به نظر شما چی کار کنم ؟؟؟
لطفا کسانی که برنامه هایی با پرداخت درون برنامه ای منتشر کردن اسم برنامه و مقداری پولی که بدست آوردم رو بهم بدن
سوال
alaghemand 82
با سلام اول از همه بگم همه درباره این تایپ نظر بدن ( مخصوصا کسانی که برنامه منتشر کرده اند )
آیا پرداخت دورن برنامه ای درآمد بیشتری دارد یا پداخت کلی ؟؟؟
من یک برنامه ی کاربردی توی ذهنم هست که خیلی خوبه اما میخام بدونم به نظر شما برنامه ام رو پرداخت کلی کنم یا مثلا یه چیزی مثل پول توی برنامه ام بزارم که کاربر وقتی که خواست از اون قابلیت استفاده بکنه مثلا مقداری از پولش کم بشه ( خیلی هم براش گرون در نمیاد مثلا هر دفعه حدود 20 تومن ازش کم بشه البته به پول واقعیا 20 تومن )
حالا من میخام بدونم چیکار بکنم
از یک طرف میگم اگر پرداخت درون برنامه ای بزارم :
تعداد دانلود 100 درصد از پرداخت کلی بالا تر میره و میتونم از تبلیغات کلیک استفاده کنم
اما از یه طرف امکان هکش وجود داره و ممکنه ضرر بخوره
و از همه مهم تر :
خیلیا رو دیدم که وقتی یه برنامه ای رو با پرداخت درون برنامه ای دانلود میکنن فقط از اون بخش رایگانش استفاده میکنن و پولی پرداخت نمی کنن
اما اگر پرداخت کلی باشه برای اینکه امتحانش کنن و ببین که چه طوره مجبورن پول بدن
حالا به نظر شما چی کار کنم ؟؟؟
لطفا کسانی که برنامه هایی با پرداخت درون برنامه ای منتشر کردن اسم برنامه و مقداری پولی که بدست آوردم رو بهم بدن
اگر هم مشکلی هست توی پیام خصوصی بدن
خیلی خیلی ممنون میشم
باشتکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.