1234 51 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان هنگام کد نویسی توی بعضی از قسمت ها ارور Registration error. Please contact [email protected] رو می ده و برنامه بسته می شه شما می دونین دلیلش چیه؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ من می رم توی programs and features ولی پیداش نمی کنم خب shift+delete کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ این مشکل به علت درست کرک نشدن b4a هست! از کتابخانه هاتون یک بک آپ بگیرین و b4a رو کامل پاک کنید و دوباره نصب و کرک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ راست کلیک ود لت کافیه منظورم اینه که اینطوری کل برنامه پاک می شه یا راه دیگه هم هست؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ راست کلیک ود لت کافیه منظورم اینه که اینطوری کل برنامه پاک می شه یا راه دیگه هم هست؟؟؟ خب آن اینستال کنید (uninstall, لغو نصب) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ چطوری؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ برید توی کنترل پنل و از اونجا از add or remove پاکش کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ من می رم توی programs and features ولی پیداش نمی کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
1234 51
سلام دوستان
هنگام کد نویسی توی بعضی از قسمت ها ارور Registration error. Please contact [email protected] رو می ده و برنامه بسته می شه
شما می دونین دلیلش چیه؟؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.