amin20 11 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ چطور میشه تو بازی وقتی یه مرحله رد بشه یه اهنگ کوچیک پخش بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ بستگی به نوع کدنویسیت داره شما از متغیری ک استفاده میکنی برای تشخیص باز یابسته بودن مرحله از همون هم برای زمان شروع پخش استفاده کن سوالتون گنگ بود امیدوارم پاسخ داده باشم بهش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin20 11 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ منظورم کد نویسیشه از چه کتابخونه ای استفاده کنم و چطور بنویسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ کتابخانه لازم نیست Dim mp As MediaPlayer mp.Initialize(File.DirAssets,"Musicname.mp3" mp.Play لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin20 11 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ من این کد رو مینویسم ولی اجرانمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سورس مشکل نداره فایل صدا رو در قسمت FIle اضافه کردید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin20 11 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اره اضافه کردم به پرانتز گیر میده ولی نمیدونم چرا Dim mp As MediaPlayer (mp.Initialize(File.DirAssets,"Musicname.mp3" mp.Play لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سلام این کدو تست کنید: Dim m As MediaPlayer M.Initialize2("MediaPlayer") M.Load(File.DirAssets,"1.MP3") M.Play لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin20 11 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ ممنون حل شد یه سوا دیگه داشتم من یه ادرس وب دارم تو دیتابیس و میخوام با کلیک بر یه باتن ادرس باز بشه کدشو مینویسم ولی ارور میده میتونین کمک کنین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amin20 11
چطور میشه تو بازی وقتی یه مرحله رد بشه یه اهنگ کوچیک پخش بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.