1234 51 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من بااستفاده از arc menu یه منو دارم که به صورت یک ربع دایره ازبالا سمت راست باز می شه حالا می خواستم ببینم چطور می شه که به صورت ستونی به سمت پایین یا بالا باز بشه؟ و چطوری می شه که برای هر ایتم یه اکتیویتی تعریف کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ با همین کتابخونه می شه منو رو به صورت عمودی به طرف بالا یا به طرف پایین ساخت یا نه ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ کسی نیست مرا یاری دهد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سلام میشه سورس منویی که ازش گفتی به منم بدی؟ لطفا بدون رودربایستی بگو ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سورس خاصی نداره Sub Globals Dim menu As ArcMenu End Sub (Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean (menu.Initialize(Activity ,Me, "animations" , LoadBitmap(File.DirAssets,"add.png") , Null , 10%x ,90%y (menu.SetAnimatedButtonDimensions(40dip , 40dip (("menu.AddItem(LoadBitmap(File.DirAssets,"configuration.png (("menu.AddItem(LoadBitmap(File.DirAssets,"favourites.png (("menu.AddItem(LoadBitmap(File.DirAssets,"earth.png End Sub این کدرو می نوسین به جا عکسام عکس مورد نظرتونو بزارین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سورس خاصی نداره Sub Globals Dim menu As ArcMenu End Sub (Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean (menu.Initialize(Activity ,Me, "animations" , LoadBitmap(File.DirAssets,"add.png") , Null , 10%x ,90%y (menu.SetAnimatedButtonDimensions(40dip , 40dip (("menu.AddItem(LoadBitmap(File.DirAssets,"configuration.png (("menu.AddItem(LoadBitmap(File.DirAssets,"favourites.png (("menu.AddItem(LoadBitmap(File.DirAssets,"earth.png End Sub این کدرو می نوسین به جا عکسام عکس مورد نظرتونو بزارین ممنون ولی کتابخونه میخواد که من ندارم ، اگه داری لطف کن اونم بذار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ برا اینکه بگم نمایش داده بشه باید اینو بنویسم ؟ menu.showmenu لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اره کتابخونه ArcMenu رو می خواد متاسفانه نمی دونم چطوری باید بزارم می تونین توی تاپیک مخصوص کتابخانه بگردین پیدا کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ نه لازم نیست همون کدهایی که من در بالا گذاشتم کافیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ چرا ارور میده من میگردم ولی میتونید دو فایل با پسوند "jar." و ".html " رو درون یک پوشه کپی کنید و از طریق پیوست فایل اونو پیوست کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ گزینه پیوست فایل کدومه؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ ارسال پاسخ > ویرایشگر پیشرفته > بعدم مثل عکس : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ می دونم ولی مشکل اینجاس که گزینه پیوست فایل وجود نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اصلا عکسو نگاه کردی ؟ چون من همیشه از این راه فایلی رو پیوست میکونم . ایمیل من : [email protected] اگه ایمیل داری و نتونستی به ایمیلم بفرست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اها درست شد خدمت شما ArcMenu.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
1234 51
سلام دوستان
من بااستفاده از arc menu یه منو دارم
که به صورت یک ربع دایره ازبالا سمت راست باز می شه
حالا می خواستم ببینم چطور می شه که به صورت ستونی به سمت پایین یا بالا باز بشه؟
و چطوری می شه که برای هر ایتم یه اکتیویتی تعریف کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.