1234 51 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ با سلام خدمت دوستان عزیز من یه منو می خوام به صورتی که اول فقط یه باتن باشه وبا کلیک به روی باتن چند ایتم به صورت عمودی در بالای باتن نشون داده بشه و با کلیک روی هر ایتم یک عمل جداگونه انجام بشه منتظر کمکتون هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ این سورس عینا توی انجمن موجوده دوست عزیز.جست و جو کنید !در مورد تاپیک هم پست اولتون ساعت: ارسالی امروز, ۰۴:۰۲ بعد از ظهرپست دوم : ارسالی امروز, ۰۵:۳۶ بعد از ظهر1 ساعت و نیم بعدش ...این اسپم حساب میشه فکر کنم.یک امتیاز منفی تعلق گرفت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ کسی نیست مرا یاری دهد ایا؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ در مورد ساید منو ( Side Menu ) جستجو کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ چیزی که مورد نظره منه نیستن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
1234 51
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه منو می خوام به صورتی که اول فقط یه باتن باشه وبا کلیک به روی باتن چند ایتم به صورت عمودی در بالای باتن نشون داده بشه
و با کلیک روی هر ایتم یک عمل جداگونه انجام بشه
منتظر کمکتون هستم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.