rasolahwazi 15 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سلام خدمت کاربران بیسیک 4 اندروید این اولین برنامه من با بیسیک 4 اندروید هست البته کد نویسی بیسیک 4 اندروید واقعن خیلی آسونه چون قبل سی شارپ کار میکردم به نظر من کد نویسی اندروید نسبت به سی شارپ خیلی آسونه اطلاعات بیشتر و تصاویر بیشتر در کافه بازار و مایکت دانلود در بازار کافه دانلود در مایکتمنتظر برنامه های بعدی ما باشید یاحق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ گرافیک خیلیی بده! ( ببخشید رک میگم ) نمره به گرافیک : ۱۰ نمره به ایده : ۱۸ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ شما که سی شارپ بلدی به نظرم یه نگاه به اکلیپس هم بنداز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ ایده خوبه گرافیک هم خوبه موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iraj_astara 97 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ گرافیکش جالبش نیست ، دکمه ها گرد شدن ، بعد یک بک گراند مستطیل زمخت داره؟ اون بک گراند قرمز مشکی هم واسه یکی از سورس های آماده بود که دانلود کرده بودم ، اینقدر از این عکس ریخته تو اینترنت که نگو !!! در کل ضعیف لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام. خسته نباشی مهندس رسول برای اولین برنامه اندروید خوب بود. موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ خیلی هم زیبا فقط اگه یه فکری به حال اون تیتر و اون اسپینر کنی زیباترم میشه موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ خوبه ولی منم با نظر برخی دوستان موافقم.گرافیک واقعا ضعیفه.دکمه Share هم در تصاویر کافه بازار کامل معلوم نیست و زیرش کمی نا معلومه. ولی کلا نمره من:16 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.