shahriar 408 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام به تمامیه دوستان و اساتید من میخواستم کدی بنویسم که با کلیک روی یک باتون ، یک استرینگ به نام (File) در اکتیویتی دیگه مقدارش عوض شه . باید چه کار کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ در رویداد اون بنویسید : Sub button1_Click File = "hbndjdjjf" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ عزیز من استرینگ (File) رو تو اکتیویتی دوم تعریف کردم تو اکتیویتی اول اونو قرمز میکنه راستی کدایی که مینویسیو تو بخش کد بنویس که بهم نخوره ، چون من هیچ چیزی از کدت نفهمیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ عزیز من استرینگ (File) رو تو اکتیویتی دوم تعریف کردم تو اکتیویتی اول اونو قرمز میکنه راستی کدایی که مینویسیو تو بخش کد بنویس که بهم نخوره ، چون من هیچ چیزی از کدت نفهمیدم دوست عزیز من با گوشی هستم الان و نمیتونم داخل کد بنویسم!شما در اکتیویتی دوم و در ساب procces globals استرینگتونو تعریف کنید و در اکتیویتی اول و در رویداد کلیک دکمه بنویسید : Activity2.file. = "7373" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام. اول بگم که نباید اسم متغیر رو file بذارید. با یه اسم دیگه ای تعریف کنید. ------------------------------------- استرینگ رو تو اکتیویتی2 که تعریف میکنید،قسمت Procces_Gloubals اش تعریف کنید. Sub Process_Globals Dim file1 As String End Sub و برای تغییر مقدارش تو اکتیویتی دیگه اینکارو بکنید: esmeActivity.file1="meghdar" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
سلام به تمامیه دوستان و اساتید
من میخواستم کدی بنویسم که با کلیک روی یک باتون ، یک استرینگ به نام (File) در اکتیویتی دیگه مقدارش عوض شه .
باید چه کار کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.