Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام من یک لیست ویو دو خطی با عکس دارم . می خوام برای هر آیتم لیست ویو عکس بگذارم . متاسفانه هر چی تلاش می کنم نمی شه . برای لیست ویو یک خطی به راحتی میشه اما برای دو خطی با عکس بلد نیستم . ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام کتابخونه فراخوانی عکس مثابل هر ستون رو میاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اینطوری عمل کن Dim Bitmap1 As Bitmap Bitmap1.Initialize(File.DirAssets, "button.gif") For i = 1 To 300 ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("Item #" & i, "This is the second line.", Bitmap1) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2("خط اول","خط دوم",File.DirAssets,"10.png") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اینم کد هم برای فراخانی از دیتابیس ListView1.AddTwoLinesAndBitmap2(cur.GetString("onvan"),"",LoadBitmapSample(File.DirAssets,cur.GetString("aks"),100,50),cur.GetInt("id")) موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام آقای nemises و آقا شهاب . منظور من این هست که برای هر آیتم از DirAssets می خوام عکس بگذارم . نه این که اون عکس کوچیکی که کنار متن ها قرار میگیره. عکس کل آیتم منطورم هست. همون دستور SetBackgroundImage برای لیست ویوی یک خطی! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ منظورت Background هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام آقای nemises و آقا شهاب . منظور من این هست که برای هر آیتم از DirAssets می خوام عکس بگذارم . نه این که اون عکس کوچیکی که کنار متن ها قرار میگیره. عکس کل آیتم منطورم هست. همون دستور SetBackgroundImage برای لیست ویوی یک خطی! خوب عزیز به این کدا یه نگاهی بنداز شاید مشکلت همینا باشه ListView1.TwoLinesAndBitmap.Background=آدرس عکس مورد نظر ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.Background= لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اینو من 2-3 روز پیش توی یکی از تاپیک ها جواب دادم و حتی Screen هم گذاشته بودم : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اها Dim listimg As BitmapDrawable listimg.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"listviewbg.png")) ListView1.TowLineAndBitmap.Background=listimg لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام مجدد اول از همه تشکر کنم به خاطر این که در عرض 10 دقیقه این قدر نفر به من کمک کردند . من می خوام به این شکل باشه : اما این طوری می شه : چون فقط برای لیبل هر آیتم گذاشتم . آیا راه دیگه ای هست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ Sub Globals Private Label1 As Label Private Panel1 As Panel Private ScrollView1 As ScrollView Dim sql1 As SQL Dim cur1 As Cursor Dim stop As Int = 3%y Private Button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Scroll") If File.Exists(File.DirInternal,"panel.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"panel.db",File.DirInternal,"panel.db") End If sql1.Initialize(File.DirInternal,"panel.db",False) cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl") For i = 0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position=i Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,100%y) p.LoadLayout("Layout1") Dim b As Bitmap b.Initialize(File.DirAssets,i&".png") Panel1.SetBackgroundImage(b) Label1.Text = cur1.GetString("txt") stop = stop + 35%y Button1.Tag = cur1.GetString("ez") ScrollView1.Panel.Height = stop Next End Sub عکس هایی که میخای قرار بگیرن همه رو توی دیتابیس قرار بده. اسم هاشون: 0.png 1.png 2.png 3.png . . . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام مجدد اول از همه تشکر کنم به خاطر این که در عرض 10 دقیقه این قدر نفر به من کمک کردند . من می خوام به این شکل باشه : اما این طوری می شه : چون فقط برای لیبل هر آیتم گذاشتم . آیا راه دیگه ای هست ؟ عزیز دلم مولتی پنل کار من. خیلی راحت تر و حرفه ای تره. آموزش مولتی پنل و Tag و Sender رو نگاه کن 100% میتونید کارتو راه بندازی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ منم پیشنهاد میکنم از مولتی پنل استفاده کنی که GRAVITY دست خودت باشه لیست ویو تورو محدود میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ خواهش می کنم دوستان اول با دقت بخونین می خوام از پوشه فایل های برنامه یه عکس بگیرم برای آیتم لیست ویو دوخطی + عکس! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ عزیز دلم مولتی پنل کار من. خیلی راحت تر و حرفه ای تره. آموزش مولتی پنل و Tag و Sender رو نگاه کن 100% میتونید کارتو راه بندازی من اطلاعات رو از دیتابیس هم نمی گیرم . کلا کارم باید لیست ویو باشه . چون آیتم ها خیلی زیاد هستن و از مولتی پنل استفاده نشه یه جورایی بهتره . همین رو اگر کمک کنید ممنون می شم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام مجدد اول از همه تشکر کنم به خاطر این که در عرض 10 دقیقه این قدر نفر به من کمک کردند . من می خوام به این شکل باشه : اما این طوری می شه : چون فقط برای لیبل هر آیتم گذاشتم . آیا راه دیگه ای هست ؟ آهان حله داداش شما باید اول یه امیج ویو تعریف کنی بعدش اونو به لیست ویو خودت نسبط بدی وبعد لیف امیجو بیاری راست Dim img As ImageView img=ListView1.TwoLinesAndBitmap.ImageView img.Top=2dip img.Left=Activity.Width-img.Width لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ دوستان من می خوام بک گراند هر آیتم رو مشخص کنم : قسمت هایی که خط قرمز کشیده شدن بک گراند هر آیتم هستند . ( این طرح من توی فتوشاپ هست ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ دوستان من می خوام بک گراند هر آیتم رو مشخص کنم : قسمت هایی که خط قرمز کشیده شدن بک گراند هر آیتم هستند . ( این طرح من توی فتوشاپ هست ) کاظم داری گیج میزنی هاااا بک گراند هر آیتم دقیقا همون کد طولانی هست که من بهت دادم. Screen هم گذاشتم دیگه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اها Dim listimg As BitmapDrawable listimg.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"listviewbg.png")) ListView1.TowLineAndBitmap.Background=listimg این خط ارور می ده : ListView1.TowLinesAndBitmap.Background=listimg لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
من یک لیست ویو دو خطی با عکس دارم . می خوام برای هر آیتم لیست ویو عکس بگذارم .
متاسفانه هر چی تلاش می کنم نمی شه . برای لیست ویو یک خطی به راحتی میشه اما برای دو خطی با عکس بلد نیستم .
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
19 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.