Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام خدمت همگی کاربران انجمن من یک لیست ویو دارم که آیتم های دو خطی+ عکس یا همون Bitmap داره . عکس آیتمم چپ چینه . خط دوم که انگلیسی هست چپ چینه. متن اصلی آیتم که فارسی هست اصلا دیده نمی شه . چند وقت پیش همین مشکل رو داشتم . یکی از دوستان یه سورس کد دادن اما مشکل داشت . ممنون می شم کمک کنید . موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سلام شما ؟ اصلا توی این تاپیک پست دادید ؟ من که برات تو تایپک قبلی توضیح دادم ببین داداش این کد اصلیشه خودت کمی دستکاریش کن با این چند خط کد هر دو خط لیست ویو شما میاد سمت راست حله Dim lb As Label lb=ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label lb.Gravity=Gravity.RIGHT lb.Width=Activity.Width-121dip lb.Top=2dip Dim lb2 As Label lb=ListView1.TwoLinesAndBitmap.SecondLabel lb.Gravity=Gravity.RIGHT lb.Width=Activity.Width-121dip lb.Top=2dip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من الان اومدم لیستمو راسنت چین کردم با این کدها For i=1 To 10 ListView1.AddTwoLinesAndBitmap("علییییی","حسنننننننننن",LoadBitmap(File.DirAssets,"00.jpg")) ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.Gravity = Gravity.RIGHT - 2dip ListView1.TwoLinesAndBitmap.ImageView.Left = ListView1.Left +150dip Next حالا مشخصه ی دوم AddTwoLinesAndBitmap یعنی حسن چطور میتونم رو اون کنترل داشته باشم . من الان با این کد میام راست چین میکنم خب . ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.Gravity = Gravity.RIGHT - 2dip ولی باز مکان مشخصه ی اولی تغییر میدم تا از لیست بیرون نزنه. ولی مشخصه ی دومی رو نمیتونم چطور روش کنترل داشته باشم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ درود پیشنهاد میکنم از Multi Panel استفاده کنید خیلی حرفه ای تر ! راحت تر و امکانات بیشتری داره ListView محدودیت هایی رو داره ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی نمی دونه ؟ ببخشید تاپیک رو بالا آوردم اما کارم از صبح گیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی نمی دونه ؟ ببخشید تاپیک رو بالا آوردم اما کارم از صبح گیره داداش من که برات توضیح دادم چیکار کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ داداش من که برات توضیح دادم چیکار کنی سلام شما ؟ اصلا توی این تاپیک پست دادید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ من که برات تو تایپک قبلی توضیح دادم ببین داداش این کد اصلیشه خودت کمی دستکاریش کن با این چند خط کد هر دو خط لیست ویو شما میاد سمت راست حله Dim lb As Label lb=ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label lb.Gravity=Gravity.RIGHT lb.Width=Activity.Width-121dip lb.Top=2dip Dim lb2 As Label lb=ListView1.TwoLinesAndBitmap.SecondLabel lb.Gravity=Gravity.RIGHT lb.Width=Activity.Width-121dip lb.Top=2dip سلام برای Bitmap لیست ویو هم به همین شکل هست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سلام برای Bitmap لیست ویو هم به همین شکل هست ؟ تو تایپک قبلی اونو توضیح دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلا مجدد این هم یه عکس از مشکل : هون طور که می بینید کلا به هم ریخته هست! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام خدمت همگی کاربران انجمن
من یک لیست ویو دارم که آیتم های دو خطی+ عکس یا همون Bitmap داره .
عکس آیتمم چپ چینه . خط دوم که انگلیسی هست چپ چینه. متن اصلی آیتم که فارسی هست اصلا دیده نمی شه .
چند وقت پیش همین مشکل رو داشتم . یکی از دوستان یه سورس کد دادن اما مشکل داشت . ممنون می شم کمک کنید .
موفق باشید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.