alaghemand 82 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ با سلام کسی کتابخانه اشتراگذاری متن رو داره ؟؟؟ میشه به من بدید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ جستجو کنید arialib لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/2714-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-arialib-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ یه سوال ؟ چه جوری بگم با تمام نرم افزار های مثل لاین و وایبر و .... اشتراک بکنه چون یه لیب بود ( اما گمش کردم ) که اینگونه مینوشتم : dim a as send (a.ersalmatn("salam",other اما نمی دونم با این چیکار کنم کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ یه سوال ؟ چه جوری بگم با تمام نرم افزار های مثل لاین و وایبر و .... اشتراک بکنه چون یه لیب بود ( اما گمش کردم ) که اینگونه مینوشتم : dim a as send (a.ersalmatn("salam",other اما نمی دونم با این چیکار کنم کمکم کنید هیچی ! شما فقط متن رو بنویسید . خودش انجام می ده!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ یه subjekt میخاد چی بزارم ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ یه subjekt میخاد چی بزارم ؟؟؟؟ همون متنیه که در حین اشتراک نشون میده... اگه کمی دقت کنین زیرش مثالش هست مثلا میتونین بزارین : "اشتراک متن با : " لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ من میخام با استفاده از این کتابخانه مطالبم رو به این صورت share کنم در این پست : http://answercenter.ir/topic/4246-%D9%85%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D9%BE%D9%86%D9%84/ سوال درباره ی همین کرم لطفا کمکم کنید خواهش میکنیم حدودا 1 هفته هست معطل هستم برای این خواهش میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alaghemand 82
با سلام
کسی کتابخانه اشتراگذاری متن رو داره ؟؟؟
میشه به من بدید ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.