Cna 5 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من در حاله ساختنه یه کتابم که اولین کتابمه قسمته کدنویسیش تموم شده فقط گیر کردم چطوری بینه متن عکس بزارم برای دیتابیس از sqlite browser استفاده میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ لطفا عنوان تاپیک را درست انتخاب کنید : (دوستان در کمال احترام باید بگم عنوان تاپیک هایی که داره ایجاد میشه اصلا مناسب نیست.لطفا رعایت کنید وگرنه قوانین سخت گیرانه تری رو وضع میکنیم) مدیران ویرایش کنند . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ عنوان تاپیک ویرایش شد لطفا در انتخاب عنوان,نهایت دقت را به عمل آورید. در مورد سوالتون میتونید از آموزش زیر استفاده کنید: http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=8 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Cna 5
سلام دوستان من در حاله ساختنه یه کتابم که اولین کتابمه
قسمته کدنویسیش تموم شده
فقط گیر کردم چطوری بینه متن عکس بزارم
برای دیتابیس از sqlite browser استفاده میکنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.