shahriar 408 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ باسلام خدمت تمامی اساتید من میخواستم یک پوشه برای برنامم ایجاد کنم که فایل های دانلودی رو توش بریزم ولی نمیدونم پوشمو تو کجا ایجاد کنم . لطفا راهنماییم کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ ببین اگه میخوای توی کارت حافظه یا تلفن باشه: File.DirDefaultExternal اگه میخوای از دید کاربر مخفی باشه(البته اگه گوشی روت باشه آشکار میشه!) File.DirInternal لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ میخوام تو جایی که برنامم نصب میشه پوشه ای به نام (books) ایجاد کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ منظورت از جایی که برنامم نصب میشه چیه؟! یه Internal داریم یه کارت حافظه! برای تولید پوشه: File.MakeDir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ منظورت از جایی که برنامم نصب میشه چیه؟! یه Internal داریم یه کارت حافظه! برای تولید پوشه: File.MakeDir عزیز یک آموزش داده بودی در خصوص دانلود و ذخیره فایل کدی که داده بودی برا ذخیره : Sub jobdone(job As HttpJob) If job.Success = True Then If File.IsDirectory(File.DirRootExternal,"books") = False Then File.MakeDir(File.DirRootExternal,"books") End If Dim i1 As InputStream Dim o1 As OutputStream i1 = job.GetInputStream o1 = File.OpenOutput(File.DirRootExternal & "/books",n,False) File.Copy2(i1,o1) i1.Close o1.Close ToastMessageShow("با موفقیت ذخیره شد",False) Else ToastMessageShow("خطا در برقراری ارتباط با سرور",False) End If حالا من میخوام فایل هام تو محل نصب برنامم کپی بشه من که نمیدونم کاربر برنامرو تو کارت اس دی نصب میکنه یا داخلی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ همه ی اینکارا به خاطر اینه که بعد از ذخیره یه فایل تکست رو از محل نصب بگیره و تو برنامه لود کنه اینم کدش : File.ReadString(File.DirAssets & "/books",F) f یک استریگه که درواقع نام فایل هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
باسلام خدمت تمامی اساتید
من میخواستم یک پوشه برای برنامم ایجاد کنم که فایل های دانلودی رو توش بریزم ولی نمیدونم پوشمو تو کجا ایجاد کنم .
لطفا راهنماییم کنید .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.