msajad 501 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام چه جور میشه وقتی دکمه هوم رو میزنیم از برنامه بیرون نره؟ کتابخونه لاک اسکرین این قابلیت رو داره ولی درست کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ کسی نمیدونه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ من روی یه برنامه خیلی رو این موضوع تحقیق کردم اما به نتیجه ای نرسیدم و ارل گفته نمیشه. اما یه تاپیک مصطفی حقیقی زده بود نمیدونم کار میکرد یانه...... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/454-%D8%AC%D9%84%D9%88%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%86%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF%D9%87%D8%A7/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/454-%D8%AC%D9%84%D9%88%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%86%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF%D9%87%D8%A7/ اقای ایزدی توی اون پست کسی به جواب نرسیده خوب این نرم افزار هایی که قفل صفحه هستند چه جور کار میکنن که دکمه هوم کار نمیکنه؟ یه راهی باید باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اقای ایزدی توی اون پست کسی به جواب نرسیده خوب این نرم افزار هایی که قفل صفحه هستند چه جور کار میکنن که دکمه هوم کار نمیکنه؟ یه راهی باید باشه کدی که استاد حقیقی دادن رو نگاه کنید با کمی دست کاری فکر کنم مشکلتون کامل حل بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اقای ایزدی اون کد ریسنت اپ رو نمیاره من میخوام دکمه home کار نکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اقای ایزدی اون کد ریسنت اپ رو نمیاره من میخوام دکمه home کار نکنه خودت یه سرچ بکن اینو تو گوگل ببین چیزی دستگیرت میشه؟ basic4android Lock Home button لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ درضمن حالا یه راه هایی داره فکر کنم اما ارل گفته روی اندروید های 2.3.6 به بالا جواب میده و رو بیشتر دستگاه ها هم کار نمیکنه. حالا من نمیدونم ...... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ درضمن حالا یه راه هایی داره فکر کنم اما ارل گفته روی اندروید های 2.3.6 به بالا جواب میده و رو بیشتر دستگاه ها هم کار نمیکنه. حالا من نمیدونم ...... میتونی لینکش رو بدی؟ همون که نوشته کیوسک؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ میتونی لینکش رو بدی؟ همون که نوشته کیوسک؟ این لینک منظورته که ارل یه لینک داده گفته کیوسک؟ http://www.b4x.com/android/forum/threads/lock-home-button-event.23668/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ نه همون لینکی که میگی از اندروید 2.3.6 به بالا اجرا میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
msajad 501
سلام
چه جور میشه وقتی دکمه هوم رو میزنیم از برنامه بیرون نره؟
کتابخونه لاک اسکرین این قابلیت رو داره ولی درست کار نمیکنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.