abbas2142 557 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام خوام چند تا آهنگ بزارم توی برنامه ام و هر وقت روی دکمه ای کلیک شد یه لیست کوچیک باز بشه و آهنگ ها رو نشون بده و هر کدوم رو که انتخاب کردم پلی بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سلام. خب پخش آهنگ رو که بلدید؟؟ لیست ویو هم که بلدید؟ چند تا راه داره ، بهترین راه اینه که اسم آهنگاتون رو از 0 تا 10 مثلا بذارید. بعد توی رویداد آیتم کلیک لیست ویو بگید آهنگ مربوط به کلیک شده رو پخش کنه. Sub listview1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Dim m As MediaPlayer m.Initialize m.Load(File.DirAssets,Position,".mp3") m.Play End Sub هرکدوم که کلیک شد آهنگ مربوط به همون پخش میشه. ببخشیدمن زیاد لیست ویو بلد نیست سوالم اینه چطوری آهنگ ها رو توی لیست ویو بذارم ؟؟؟؟ بعد نمی شه بجای لیست ویو از یه پنجره کوچیک استفاده کرد مثل این لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام. خب پخش آهنگ رو که بلدید؟؟ لیست ویو هم که بلدید؟ چند تا راه داره ، بهترین راه اینه که اسم آهنگاتون رو از 0 تا 10 مثلا بذارید. بعد توی رویداد آیتم کلیک لیست ویو بگید آهنگ مربوط به کلیک شده رو پخش کنه. Sub listview1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Dim m As MediaPlayer m.Initialize m.Load(File.DirAssets,Position,".mp3") m.Play End Sub هرکدوم که کلیک شد آهنگ مربوط به همون پخش میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام Sub listview1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Dim m As MediaPlayer m.Initialize m.Load(File.DirAssets,Position & ".mp3") m.Play End Sub کد آقای نیکروان رو یک ویرایش کردم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ ببخشیدمن زیاد لیست ویو بلد نیست سوالم اینه چطوری آهنگ ها رو توی لیست ویو بذارم ؟؟؟؟ بعد نمی شه بجای لیست ویو از یه پنجره کوچیک استفاده کرد مثل این شما آهنگ هارو تو پوشه فایل برنامه بصورت 0 تا 10 میریزید و بعد به لیست ویو هم فقط متن اضافه میکنید. اینجوری: آیتم1 آیتم2 و ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام Sub listview1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Dim m As MediaPlayer m.Initialize m.Load(File.DirAssets,Position & ".mp3") m.Play End Sub کد آقای نیکروان رو یک ویرایش کردم . میشه بفرمایید دقیقا کجاش اشتباه بود که شما ویرایش کردید ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ داداش شرمنده من الان کلا هنگ کردم ،،،، آهنگ هارو اضافه کردم از 0 تا 8 ولی بقیه اشو نفهمیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
abbas2142 557
سلام
خوام چند تا آهنگ بزارم توی برنامه ام و هر وقت روی دکمه ای کلیک شد یه لیست کوچیک باز بشه و آهنگ ها رو نشون بده و هر کدوم رو که انتخاب کردم پلی بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.