مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ سلام. توی این آموزش یاد میگیریم که چطوری بتونیم لمس کاربر رو تشخیص بدیم. مطمئنا دیدید که بر بعضی از برنامه ها مثلا نوشتن که برای ورود ضربه بزنید یا صفحه رو بکشید چپ و راست و ... خب ما باید از رویداد Activity_Touch استفاده کنیم: Sub Activity_Touch (Action As Int,x As Float,y As Float) Select Action Case Activity.ACTION_DOWN ' کاری که میخواهید انجام بشه مثلا: StartActivity(home) End Select End Sub توی کد بالا دقیقا زمانی که کلیک کنید و Down کردید دستور انجام میشه. اگه میخواهید هم زمان با وقتی که دستتون رو برداشتید دستور انجام بشه میتونید از : Case Activity.ACTION_UP استفاده کنید. خب قسمت بعدی مربوط میشه به : Case Activity.ACTION_MOVE دیدید یک شکل میزارن مثل باز کردن قفل صفحه خود اندروید که باید به سمت راست بکشی و به یک نقطه خاص که رسید قفل باز میشه؟ با استفاده از Move میتونیم این کارو انجام بدیم ( با استفاده از مکان یابی توسط x و y که تعریف کردیم توی رویدادمون. یک مثال ساده در این مورد: Sub Activity_Touch (Action As Int,x As Float,y As Float) Select Action Case Activity.ACTION_MOVE If x = 290 Then StartActivity(home) End If End Select End Sub کسایی که دقیقا با مکان یابی مشکل دارن میتونن از این طریق مکان یابی کنن و مکان دقیق رو به کدشون بدن: Sub Activity_Touch(Action As Int, X As Float, Y As Float) Label1.Text = "X= " & X & CRLF & "Y= " & Y End Sub موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ سلام مرسی مهدی با اجازه من یه سورس از این آموزشت آماده کردم واسه دوستان امید وارم مفید باشه دانلود پسورد: basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
muhammad_rad 2 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام ببخشید یکم بد عمل میکنه لمسش یعنی باید کمی طولانی بکشیم راهکار چیست برای سریع شدن و دقیق تر شدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 35 دقیقه قبل، muhammad_rad گفته است : سلام ببخشید یکم بد عمل میکنه لمسش یعنی باید کمی طولانی بکشیم راهکار چیست برای سریع شدن و دقیق تر شدن لطفا تاریخ تاپیک هایی که بهش پاسخ میدید رو نگاه کنید اول قبل از ارسال پاسختون یکم سعی کنید که داخل انجمن جستجو کنید قوانین انجمن رو اگر میخوندید متوجه میشدید که نباید این تاپیک که مال 2 سال پیش هستش رو بالا میاوردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
muhammad_rad 2 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ ببخشید نمیدونستم اما جستجو کردم نتیجه ای یافت نکردم الان باید چه کار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.