امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوباره .... این هم یه کتابخونه دیگه که واسه خودم که لازم داشتم ساختمش که انجمن هم گذاشتم شمام استفاده کنین با این کتابخونه میتونین هر View ای رو به هر سمتی بچرخونین یا اونو محو کنید. (همراه سورس) AriaViewSetting.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ طبق معمول گل کاشتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ واقعا عالی TNX لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ یه دونه ای امین اینارو به اریا لیب اضافه میکنی دیگه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ یه دونه ای امین اینارو به اریا لیب اضافه میکنی دیگه؟ آره به صورت یه class جدا بهش اضافه میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ آخخ کاش دوهفته زودتر این کتابخونه رو میذاشتی. به هر حال ممنون این که یک نفر اینقدر رشد داشته باشه که از سرریزش دیگران بهره مند بشن خیلی مهمه. به شما تبریک میگم. ان شاءالله موفق باشید. شخصا دعاگوی شما و امثال شما هستم و امیدوارم من هم بتونم همچین اثری رو در جامعه داشته باشم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سلام کتابخونه خیلی خوببیه فقط یه نکته تو کتابخونه های که ساختی توجه کردم دیدم مثال برای توابع نداره بزار با عکس نشون بدم بهتر متوجه بشی می بینی هم مثال داره همم توضیحات ببخشید که از کارتون اشکال گرفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سلام ممنون ، فقط توی این نزاشتم چون کد خاصی نداره فقط یه عدد ازتون میخواد (به جاش سورس گزاشتم)، ولی برای AriaLib کدهایی که نیاز به توضیح داشته باشه توضیح و مثال داره : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.