shahriar 408 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سلام به تمامی اساتید من میخوام از انواع انیمیشن ها به خصوص (بالا،پایین،چپ و راست) رو تو برنامم به کار ببرم ولی متاسفانه فقط انیمیش چرخشی رو بلدم . برای انیمیشن چرخشی از این کد استفاده میکنم : Dim btnanim As Animation btnanim.InitializeRotateCenter("test",0,360,button1) btnanim.Duration = 800 btnanim.Start(button1) میشه اینو تغییر داد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ از کتابخونه های ICOSFadeAnimation ICOSSLideAnimation ICOSRotateAnimation ICOSScaleAnimation استفاده کن...کار باهاش خیلی راحته...اگه نداری بگو برات آپ کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ درود الان اسم این تاپیک آموزش انواع انیمیشن ها باید باشه یا سوال در مورد کار با انیمیشن ؟؟؟ 5 امتیاز منفی برای شما در نظر گرفته شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ درود الان اسم این تاپیک آموزش انواع انیمیشن ها باید باشه یا سوال در مورد کار با انیمیشن ؟؟؟ 5 امتیاز منفی برای شما در نظر گرفته شد دقیقا...منم فک کردم آموزش گذاشتن...اومدم دیدم سوال پرسیدن :nemidoonam: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ &n لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hoji 9 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ خواستم تاپیک نزنم معذرت دوستم خواستم ببینم این ارور واس چیه؟در هنگام دباگ ریلیس Specified argument was out of the range of valid values.Parameter name: index لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hoji 9 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ الوووووووووووووو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ الوووووووووووووو الان این اسپم برای چی بود؟ سوال شما ربطش به این تاپیک چیه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
سلام به تمامی اساتید
من میخوام از انواع انیمیشن ها به خصوص (بالا،پایین،چپ و راست) رو تو برنامم به کار ببرم ولی متاسفانه فقط انیمیش چرخشی رو بلدم .
برای انیمیشن چرخشی از این کد استفاده میکنم :
میشه اینو تغییر داد ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.