hoseins77 54 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سلام من میخواستم بدونم چجوری میشه فهمید که کاربر روی تبلیغ کلیک کرده؟ مثلا وقتی روی تبلیغ کلیک کرد یه پیغام نمایش داده بشه.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ نه دوست عزیز نمیشه بگی که اگر کاربر روی تبلیغات کلیک کرد این اتفاق بیفته تا اونجایی که من میدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ آمار نمایش ها و کلیک ها و درآمد رو توی اکانت خودتون توی سایت عدد میتونید ببینید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ نه دوست عزیز نمیشه بگی که اگر کاربر روی تبلیغات کلیک کرد این اتفاق بیفته تا اونجایی که من میدونم بعید میدونم بشه مدیریت داشت روی تبلیغات لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hoseins77 54
سلام
من میخواستم بدونم چجوری میشه فهمید که کاربر روی تبلیغ کلیک کرده؟
مثلا وقتی روی تبلیغ کلیک کرد یه پیغام نمایش داده بشه..
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.