این سورس مولتی پنل با دیتابیس آنلاین آقای ایزدی رو تهیه کردم ، بسیار زیبا و روان آموزش دادن
مشکلی که من داشتم ، اومدم با هاست مجانی شروع کنم ولی دراتصال به بانک اطلاعاتی مشکل دارم ، user , pass واسم دیتابیس رو درست وارد میکنم ولی وقتی فایل Show رو اجرا مکینم داده های توی table دیتابیس رو نشون نمیده و Access denied ، error پایین رو میده
ممنون میشم راهنمایی کنید
Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'u3870221_bb'@'localhost' (using password: ) in /home/u3870221/public_html/db.php on line 2 Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/u3870221/public_html/db.php on line 4 Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/u3870221/public_html/db.php on line 6 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/u3870221/public_html/show.php on line 5 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/u3870221/public_html/show.php on line 5 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/u3870221/public_html/show.php on line 7
سوال
iraj_astara 97
با سلام
این سورس مولتی پنل با دیتابیس آنلاین آقای ایزدی رو تهیه کردم ، بسیار زیبا و روان آموزش دادن
مشکلی که من داشتم ، اومدم با هاست مجانی شروع کنم ولی دراتصال به بانک اطلاعاتی مشکل دارم ، user , pass واسم دیتابیس رو درست وارد میکنم ولی وقتی فایل Show رو اجرا مکینم داده های توی table دیتابیس رو نشون نمیده و Access denied ، error پایین رو میده
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.