freenursing 10 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ سلام progress bar یه زمان مشخصی داره که کدش اینه timer1.Initialize("timer1",50) ولی من میخوام به جای زمان وقتی صفحه کامل لود شد progress bar پنهان بشه سرچ کردم به این کد رسیدم Sub WebView1_PageFinished (Url As String End Sub ولی این هم کار نمیکنه تنظیم خاصی داره؟ ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mask 14 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ دوست عزیز من روویداد خاصی برای تشخیص وضعیت webview ندیدم در b4a. فقط رویداد PageFinished هست که نشون میده به شما که صفحه کاملا بارگزاری شده و میتونید پروگرسبار موقتتون رو مخفی کنید. اما در جستجویی که کردم در جاوا همچین موضوعی هست. شاید بشه یه جاوا کار کتابخونه ای در این زمینه اماده کنه و شما ازش استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamid 30 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ میتونید از این دو دستور استفاده کنید ProgressDialogShow ProgressDialogHide لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ham3da 24 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ سلام بهترین راه اینکه که زمانی که کاربر شروع می کنه به فراخوانی آدرس وب یک عکس gif که نشان دهنده loading هست نمایش داده بشه و سپس در رویداد WebView1_PageFinished مخفی بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
freenursing 10
سلام
progress bar یه زمان مشخصی داره که کدش اینه
ولی من میخوام به جای زمان
وقتی صفحه کامل لود شد progress bar پنهان بشه
سرچ کردم به این کد رسیدم
ولی این هم کار نمیکنه
تنظیم خاصی داره؟
ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.