hajmaj 5 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سلام به اساتید . تو برنامم وقتی دیتابیس لود میشه مطالب رو لود می کنه و اسکرول هم میشه ولی یه مقداری از متن رو نشون نمیده .. ینی متن دو صفحه س .. ولی فقط یک صفحه ش رو نشون میده ... ( متن اسکرول میشه دوستان ) مشکل از کجاست؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hajmaj 5 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ با این کد حل شد.. کتابخونه StringUtils رو هم فعال کردم. یه متغییر با اسم su تعریف کردم و حل شد (scrolmatn.Panel.AddView (lbl, 0,0, scrolmatn.Width , scrolmatn.Height lbl.Height=su.MeasureMultilineTextHeight(lbl,lbl.Text) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سلام اقا مجید عزیز از کتابخونه تکست ستینگ استاده میکنید؟ احتمالا مشکلتون رو حل کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hajmaj 5 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ بله از این کتابخونه استفاده می کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hajmaj 5 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ استاد اسکندری خیلی ارادتمندیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ استاد اسکندری خیلی ارادتمندیم قربانت مجید جان سورس اقا حامد کمکی نکرد بهتون اگه برات ممکنه، اینجا یا خصوصی، کدهایی که برای متنت(فراخوانی از بانک و اسکرول کردن و تکست ستینگ ) استفاده کردی رو قرار بده... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hajmaj 5 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ http://uupload.ir/files/wg7s_capture2.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ کتابخانه های Reflection و StringUtills رو تیک زدی؟ تکست ستینگ با اونا کار میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hajmaj 5 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ این کتابخونه Reflection رو تازه تیک زدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ StringUtills هم حتما تیک بزن بعد تست کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hajmaj 5 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ مهندس . برخی از مطالب کامل در میان ولی برخی از مطالب نصفه در میان مثلا از ده تا .. 7 تاش درست هستن و کامل در میارن ... ولی سه تاش مطتناش نصفه در میاد ... توی دیتابیس هم چک کردم بازم متن ها کامله ولی توی برنامه وقتی اجراش می کنم اینطور میشه .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ ببین توی خطی که لیبل رو دادی به اسکرول ویو، برای ارتفاع لیبل، 100%y رو امتحان کن ببین دست میشه یا نه عملا نباید مشکل داشته باشه تنظیمات هم داری توی برنامه، یادمه قبلا یه بار، برای اینکه فاصله بین خطوط رو اشتباه داده بودم، این مشکل برام پیش اومده بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hajmaj 5 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ دوستان کسی نمیتونه راهنماییم کنه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ این سورس رو بررسی کنید مشکل شمارو برطرف میکنه پسورد : basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ قبل از اینکه اونو بریزی توی لیبل یا هر چیزی دیگه بریز توی یک متغیر تکست بعد lenght بگیر ببین تعداد درسته یا نه اگر درست بود مشکل اون لیبل هست اگر درست نبود کلا از دیتا بیس درست بیرون نمیاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hajmaj 5 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ دوستان مشکل توی این خطه ... (scrolmatn.Panel.AddView (lbl, scrolmatn.Left, scrolmatn.Top , scrolmatn.Width , scrolmatn.Height چیکار کنم کخ متن کامل نوشته بشه ؟؟؟ الان با این کد متن بعضی از نوشته هام نصفه در میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سلام مجید جان اینو امتحان کن scrolmatn(lbl,scrolmatn.left,scrolmatn.top,100%x,100%y) ------------------------------------------------------ خیلی هم خوب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hajmaj 5 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ توی سورس منظور از settext چیه؟؟؟؟ میشه در مورد کد بیشتر راهنمایی کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hajmaj 5
سلام به اساتید .
تو برنامم وقتی دیتابیس لود میشه مطالب رو لود می کنه و اسکرول هم میشه ولی یه مقداری از متن رو نشون نمیده ..
ینی متن دو صفحه س .. ولی فقط یک صفحه ش رو نشون میده ...
( متن اسکرول میشه دوستان )
مشکل از کجاست؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
17 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.