kavehshahedi 16 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ درود دوستان من به تازگی یه کتاب درست کرده بودم که به بازار فرستادمش ولی بازار قبول نکرده و گفته باید اینو درست بکنی. مشکلش اینه که متن از سمت راست و چپ خیلی چسبیده به گوشه های صفحه. اینم کد کتاب هستش ممنون میشم بگید مشکلش کجاست : Dim Label1 As Label Label1.Initialize("") Label1.Color=Colors.White Label1.TextColor=Colors.Black Label1.Text=line Label1.TextSize=loadfontsize Label1.Typeface=Typeface.LoadFromAssets(loadfonttype&".ttf") ScrollView1.Panel.AddView(Label1,0,0,100%x,64dip) Obj1.Target = Label1 Obj1.RunMethod3("setLineSpacing", 1, "java.lang.float", 1.3, "java.lang.float") Label1.Height= su.MeasureMultilineTextHeight(Label1,Label1.Text) * 1.4 Label1.Top=position Label1.Left=50%x-Label1.Width/2'<center>Label1</center> Label1.Gravity=Gravity.RIGHT position=position+Label1.Height با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ بفرماااااااااا Dim Label1 As Label Label1.Initialize("") Label1.Color=Colors.White Label1.TextColor=Colors.Black Label1.Text=line Label1.TextSize=loadfontsize Label1.Typeface=Typeface.LoadFromAssets(loadfonttype&".ttf") ScrollView1.Panel.AddView(Label1,2%x,0,98%x,64dip) Obj1.Target = Label1 Obj1.RunMethod3("setLineSpacing", 1, "java.lang.float", 1.3, "java.lang.float") Label1.Height= su.MeasureMultilineTextHeight(Label1,Label1.Text) * 1.4 Label1.Top=position Label1.Left=50%x-Label1.Width/2'<center>Label1</center> Label1.Gravity=Gravity.RIGHT position=position+Label1.Height لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
kavehshahedi 16
درود
دوستان من به تازگی یه کتاب درست کرده بودم که به بازار فرستادمش ولی بازار قبول نکرده و گفته باید اینو درست بکنی. مشکلش اینه که متن از سمت راست و چپ خیلی چسبیده به گوشه های صفحه. اینم کد کتاب هستش ممنون میشم بگید مشکلش کجاست :
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.