vahidh16 160 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی سورسی یا کدی برای انتخاب تصویر از گالری و کراپ کردن عکس و انتخاب اون توی ایمیج ویوو داره؟کسی میتونه کمکم کنه؟ راستش انتخاب از گالری و ایمیج ویوو مشکلی ندارم ولی مشکل من با کراپ هست...خیلی هم سرچ کردم ولی کد درستی پیدا نکردم...ممنون میشم منو راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad_mahdi 451 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ نمیدونم به در میخوره یا نه؟ طرز کارشم بلد نیستم. یه نگاهی به این بنداز. کلیک کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ نمیدونم به در میخوره یا نه؟ طرز کارشم بلد نیستم. یه نگاهی به این بنداز. کلیک کن دوست عزیز یه کد یا چیزی واسه انتخاب عکس از گالری هم دارید لطف کنید برام بزارید...این کدی که استفاده میکنم باید خیلی سریع انتخاب کنم وگرنه باز نمیکنه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ برای انتخاب عکس از ContentChooser استفاده کنید و برای کراپ هم : کتابخونه AcceleratedSurface تیک بزنید : Dim A As AS_ImageUtils Dim bitmap1 As Bitmap A.Crop(bitmap1,500,0,500,300) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahidh16 160
سلام دوستان
کسی سورسی یا کدی برای انتخاب تصویر از گالری و کراپ کردن عکس و انتخاب اون توی ایمیج ویوو داره؟کسی میتونه کمکم کنه؟
راستش انتخاب از گالری و ایمیج ویوو مشکلی ندارم ولی مشکل من با کراپ هست...خیلی هم سرچ کردم ولی کد درستی پیدا نکردم...ممنون میشم منو راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.