kurd98 50 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان میشه آموزش قرار دادن آهنگ در برنامه!!! رو قرار بدید که مثلا دو دکمه باشه میدونم اول باید در گلوبال یه متغییر بزنم: Dim p As Mediaplayer و دو دکمه گذاشتم دکمه استوپ هم تو کلیکش اینو گذاشتم: p.stop و دکمه دیگه play رو هم: p.Initialize2("p") p.Load(File.DirAssets,"Mimiram.mp3") p.Play حالا میخام وقتی رو پلی کلیک کرد اتوماتیک نوشتش تغییر کنه به Pause و وقتی روش کلیک کرد Pause بشه (استوپ نشه ). حالا هر کی میدونه لطفا کمک کنه !!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سلام خیلی ممنون از جوابت ولی این د های من است ببین: #Region Project Attributes #ApplicationLabel: مرتضی پاشایی #VersionCode: 1 #VersionName: 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Private btn1 As Button Private btn2 As Button Dim p As MediaPlayer End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("morteza") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub btn1_Click If p.IsPlaying= True Then p.Load(File.DirAssets,"Mimiram.mp3") p.Play btn1.Text="pause" Else p.Pause btn1.Text="play" End If End Sub Sub btn2_Click p.Stop End Sub ولی ران که میکنم مشکلی نیست وقتی رو پلی کلیک میکنم: http://s6.picofile.com/file/8196666150/pppppp.PNG مشکل ا چیه ؟؟؟؟؟؟؟ سلام ... :* بیکار بودم سورس همین چیزی که میخواستین رو نوشتم. دانلود موفق باشین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kurd98 50 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ خیلی ممنون مشکل حل شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سلام عزیز خب ببینید. شما از این کد استفاده کنید. if p.isplaying=true then p.load(file.dirassets,"mp3") p.play button.text="pause" else p.pause button.text="play" end if دستی تایپ کردم شاید اشکال داشت. درضمن عنوان تاپیک مناسب نیست!!! موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kurd98 50 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سلام خیلی ممنون از جوابت ولی این د های من است ببین: #Region Project Attributes #ApplicationLabel: مرتضی پاشایی #VersionCode: 1 #VersionName: 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Private btn1 As Button Private btn2 As Button Dim p As MediaPlayer End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("morteza") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub btn1_Click If p.IsPlaying= True Then p.Load(File.DirAssets,"Mimiram.mp3") p.Play btn1.Text="pause" Else p.Pause btn1.Text="play" End If End Sub Sub btn2_Click p.Stop End Sub ولی ران که میکنم مشکلی نیست وقتی رو پلی کلیک میکنم: http://s6.picofile.com/file/8196666150/pppppp.PNG مشکل ا چیه ؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
kurd98 50
سلام دوستان میشه آموزش قرار دادن آهنگ در برنامه!!! رو قرار بدید که مثلا دو دکمه باشه
میدونم اول باید در گلوبال یه متغییر بزنم:
Dim p As Mediaplayer
و دو دکمه گذاشتم دکمه استوپ هم تو کلیکش اینو گذاشتم:
p.stop
و دکمه دیگه play رو هم:
حالا میخام وقتی رو پلی کلیک کرد اتوماتیک نوشتش تغییر کنه به Pause و وقتی روش کلیک کرد Pause بشه (استوپ نشه ).
حالا هر کی میدونه لطفا کمک کنه !!!!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.