Mahdi-HrH 30 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سلام کسی کتاب خونه ftp داره ؟؟ من اینو دارم ABFTP ولی موقعه اتصال خطا میده تو یوزر پس و ادرس هیچ مشکلی نیست ولی نمیدونم چرا این خطا میده ممنون میشم کمکم کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ از کتابخانه Net استفاده کن بعد dim FTP as ftp FTP.Initialize("FTP", "ftp.example.com", 21, "user", "password") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdi-HrH 30 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ بنده از این کتابخونه استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره. ( NET ) میشه کتابخونه خودتون رو واسم بفرستین ؟ شاید مشکل از کتابخونه من باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdi-HrH 30 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اتفاقا همینم استفاده کردم ولی تا اینکه کتابخونه رو تیک میزنم موقعه اجرا کلی خطا نشون میده احتمالا این کتابخونه من مشکل داره واسه خودتون رو می فرستین ؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad_mahdi 451 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سلام. این ورژن جدیدشه فکر کنم. اگه کار نکرد بگین تا قدیمیشو که دارم بذارم. ببخشید. مشکل پیش اومد. آپلود کردم. اینم لینکش. کلیک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سلام. این ورژن جدیدشه فکر کنم. اگه کار نکرد بگین تا قدیمیشو که دارم بذارم. پیوست شد. پیوست نگردیده . بررسی کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdi-HrH 30 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ پیوست نگردیده . بررسی کنید . افلاین شدن ، پیوست یادشون رفت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdi-HrH 30 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ مشکل حل شد مشکل سر این بود که من دوتا کتابخونه رو تیک زده بود یعنی ABFTP و NET تیک خورده بود که ABFTP تیکشو برداشتم NET درست کار کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdi-HrH 30 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سلام. این ورژن جدیدشه فکر کنم. اگه کار نکرد بگین تا قدیمیشو که دارم بذارم. ببخشید. مشکل پیش اومد. آپلود کردم. اینم لینکش. کلیک کنید ممنون ولی اینم مشکل داره Convert byte code - optimized dex. Error trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing com/example/contactultra/BuildConfig.class ...while processing com/example/contactultra/BuildConfig.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing com/example/contactultra/R$attr.class ...while processing com/example/contactultra/R$attr.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing com/example/contactultra/R$drawable.class ...while processing com/example/contactultra/R$drawable.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing com/example/contactultra/R$string.class ...while processing com/example/contactultra/R$string.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing com/example/contactultra/R$style.class ...while processing com/example/contactultra/R$style.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing com/example/contactultra/R.class ...while processing com/example/contactultra/R.class UNEXPECTED TOP-LEVEL EXCEPTION: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lorg/apache/commons/net/DatagramSocketClient; at com.android.dx.dex.file.ClassDefsSection.add(ClassDefsSection.java:123) at com.android.dx.dex.file.DexFile.add(DexFile.java:163) at com.android.dx.command.dexer.Main.processClass(Main.java:486) at com.android.dx.command.dexer.Main.processFileBytes(Main.java:455) at com.android.dx.command.dexer.Main.access$400(Main.java:67) at com.android.dx.command.dexer.Main$1.processFileBytes(Main.java:394) at com.android.dx.cf.direct.ClassPathOpener.processArchive(ClassPathOpener.java:245) at com.android.dx.cf.direct.ClassPathOpener.processOne(ClassPathOpener.java:131) at com.android.dx.cf.direct.ClassPathOpener.process(ClassPathOpener.java:109) at com.android.dx.command.dexer.Main.processOne(Main.java:418) at com.android.dx.command.dexer.Main.processAllFiles(Main.java:329) at com.android.dx.command.dexer.Main.run(Main.java:206) at com.android.dx.command.dexer.Main.main(Main.java:174) at com.android.dx.command.Main.main(Main.java:91) 6 warnings 1 error; aborting Optimized dexer failed. Switching to Standard dexer. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ دقیق نمیدونم مشکلتون چیه ولی واسه تست FTP باید روی گوشی تست کنید روی شبیه ساز مشکل پیش میاد و ارور میده. اگه روی گوشی تست نکردید،الان برید تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdi-HrH 30 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ دقیق نمیدونم مشکلتون چیه ولی واسه تست FTP باید روی گوشی تست کنید روی شبیه ساز مشکل پیش میاد و ارور میده. اگه روی گوشی تست نکردید،الان برید تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید. از کتابخونه این ABFTP استفاده کردم ولی ارور کانکشن میده چه شبیه ساز چه گوشی از کتابخونه net خودم استفاده کردم که ارور میده موقعه کامپایل ، تست کردم فقط تیک این net زدم ، زدم کامپایل بازم ارور داد ، تعریفشم کردم تو برنامه بازم ارور داد ، از کتابخونه این دوستمون که ( NET ) گذاشتن هم استفاده کردم بازم همین ارور داد که ارورشو فرستادم همین بالا. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ بنده از این کتابخونه استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره. ( NET ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mahdi-HrH 30
سلام
کسی کتاب خونه ftp داره ؟؟
من اینو دارم ABFTP ولی موقعه اتصال خطا میده تو یوزر پس و ادرس هیچ مشکلی نیست ولی نمیدونم چرا این خطا میده
ممنون میشم کمکم کنین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.