afraz11 246 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ دوستان راهی هست که ما کاری کنیم که کاربر فقط یک بار روی تبلیغات کلیک کنه و بار دیگه تبلیغات براش نمایش داده نشه آیا چنین چیزی ممکنه کار نشد نداره ها ممنون میشم جواب بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سلام صبح بخیر والا این در صورتی امکان پذیر هست که بشه یک رویداد کلیک برای تیلیغات عدد پیدا کرد که متاسفانه فکر نمیکنم همچین رویدادی وجود داشته باشه . قانونا هم نباید وجود داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سلام صبح بخیر والا این در صورتی امکان پذیر هست که بشه یک رویداد کلیک برای تیلیغات عدد پیدا کرد که متاسفانه فکر نمیکنم همچین رویدادی وجود داشته باشه . قانونا هم نباید وجود داشته باشه سلام صبح بخیر استاد ایزدی یعنی هیچ راهی وجود نداره آقای ایزدی من رفتم تو افق محو شم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سلام صبح بخیر استاد ایزدی یعنی هیچ راهی وجود نداره آقای ایزدی من رفتم تو افق محو شم تشکر تا جایی که بنده اطلاع دارم همینطور که گفتم وجود نداره و نباید هم وجود داشته باشه. باز اگه View هایی که زیر تبلیغات عدد هستند قابلیت کلیک شدن داشتند میشد کاریش کرد متاسفانه اون View هم قابلیت کلیک ندارن حالا اجازه بدید شاید سایر دوستان ترفندی براش داشتن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ فکر کنم بشه یه کارایی کرد روش کار میکنم اگه درست شد نتیجه رو اعلام میکنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ نه ! میخواستم یه ترفندی بزنم اما نشد ---------------------------------------------- اما میشه یکار دیگه کرد ، موقع ای که کسی رو تبلیغ کلیک میکنه Actvity_Pause نمیشه مگه؟؟ یعنی این رویداد اجرا میشه ، برنامه یه توقف میشه: Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub میتونیم تو هم رویداد شرط بذاریم اگه UserClosed = False بود ، یعنی کاربر خودش برنامه رو نبسته بود بیاد کارایی که خودت میدونی انجام بشه. این کار شدنیه اما ممکنه یه وقتی هم برنامه واسه خودش بسته بشه ، اون موقع هم بد میشه. درکل 85درصد خوبه استفاده کردن از این روش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
afraz11 246
دوستان راهی هست که ما کاری کنیم که کاربر فقط یک بار روی تبلیغات کلیک کنه و بار دیگه تبلیغات براش نمایش داده نشه
آیا چنین چیزی ممکنه
کار نشد نداره ها
ممنون میشم جواب بدید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.