amir7900 13 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ من وقتی بیسیک رو باز میکنم این ارور میاد و باعث میشه نتونم سورس بقیه رو باز کنم مشکل از چیه؟ این یکی ارور برای چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir7900 13 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ ببخشید ک اسپم میدم ولی خواهشا یکی بگخ بدجور گیرشم نمیتونم با نرم افزار اصلا کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ قبلا هم این مشکل رو داشتید؟ بیسیک روحذف کنید و دوباره نصب کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ این مشکل در رابطه با کرک هست . هیچ مشکلی در کارایی برنامه ایجاد نمی کنه . نگران نباشید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ این مشکل اصلا مهم نیست! ولی برای این که سورس ها رو باز کنید مشکل پیش میاره که نمیتونید فایل .b4a رو باز کنید و باسد از منوی file سورس رو open کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir7900 13 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ قبلا هم این مشکل رو داشتید؟ بیسیک روحذف کنید و دوباره نصب کنید. بیسیک رو حذف کردم و دوباره نصب کردم یه مشکل جدید به وجود اومده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir7900 13
من وقتی بیسیک رو باز میکنم این ارور میاد و باعث میشه نتونم سورس بقیه رو باز کنم
مشکل از چیه؟
این یکی ارور برای چیه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.