akbari 3 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سلام من می خوام یه کدussdداخل بیسیک قرار بدم مثل: *140*11# ولی بیسیک # رو به حساب نمیاره و همین باعث میشه به جای اینکه کدussdرو اجرا کنه اونو شماره گیری کنه کسی هست که کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :@ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سلام خوش اومدید دوست من. منم قبلا این مشکلو داشتم ولی از وقتی که تنتاک استفاده میکنم این مشکلو دیگه ندارم واسه اینکار شما اول این تابع رو به برنامه اضافه کنید : Sub Call(Command As String) Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_CALL, "tel:" & Command.Replace("#", "%23")) StartActivity(i) End Sub و بعد مثلا توی یک دکمه اینجوری ازش استفاده کنید: Sub Button2_Click Call("*141*1#") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان برای دریافت کد ussd باید به چه سایتی مراجعه کرد که مورد اطمینان هم باشه ؟ (جهت فروش نسخه نامحدود در برنامه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
akbari 3
سلام من می خوام یه کدussdداخل بیسیک قرار بدم مثل: *140*11#
ولی بیسیک # رو به حساب نمیاره و همین باعث میشه به جای اینکه کدussdرو اجرا کنه اونو شماره گیری کنه کسی هست که کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :@
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.