rezamis 13 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ با سلام در هنگام کامپایل کردن سورس رز بلاگ خطای زیر را می دهد : Error description: Too many parameters. Occurred on line: 23 web.addWebChromeClient(WebView1,"") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezamis 13 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ ممنون از پاسخگوییتون مشکل از عدم تیک خوردن کتابخانه WebViewExtras بود . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ لینکشو بدین لطفا مثلا این برنامه کاملا با گت المنت نوشته شده: https://cafebazaar.ir/app/aniBlog.ir.fandogh/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سلام این خطا میگه که پارامتر اضافی به تابع دادید. اگه Web همون WebViewExtras هستش که نباید مشکلی پیش بیاد. و اگه شما WebView1 رو به دیزاینر دیتی وارد کردید بازم نباید مشکلی باشه. ببینید مطمئن شید که Web از نوع WebViewExtras هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ درود کتابخانه WebViewExtras رو در لیست کتابخانه های خود دارید؟ سورس هیچ مشکلی نداره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezamis 13 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ متاسفانه دوباره web.addWebChromeClient(WebView1,"") این خطا رو داد با اینکه کتابخانه فعال است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سلام این سورس رو میشه ویرایش کرد واسه بازار فرستاد تایید میکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سلام این سورس رو میشه ویرایش کرد واسه بازار فرستاد تایید میکنه؟ آره چرا تایید نمیکنه. حتی با گت المنت و وب ویو اگه برنامه کاربردی باشه پولی هم قبول میکنه. من خودم برنامه به این شکل گذاشتم تایید شده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ آره چرا تایید نمیکنه. حتی با گت المنت و وب ویو اگه برنامه کاربردی باشه پولی هم قبول میکنه. من خودم برنامه به این شکل گذاشتم تایید شده. لینکشو بدین لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezamis 13
با سلام
در هنگام کامپایل کردن سورس رز بلاگ خطای زیر را می دهد :
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.