phd.khosravi 64 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان یه دکمه تو برنامه گذاشتم که میخوام اگه کسی روش کلیک کرد اون لحظه ویبره بزنه همین که دستشو برداشت ویبره قطع بشه کسی میدونه کمک کنه ؟ البته از کتابخونه phone هم استفاده کردم برا ویبره ولی مشکل اینکه وقتی دستمو از روی دکمه بر میدارم بازم هم ویبره میزنه ممنون از دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ توی رویداد Down دکمه کد مربوط به ویبره رو بنویسید Sub Button2_Down End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ دوست عزیز من از دستور select case استفاده کردن و گفتم اگه action down shod ویبره بزنه ولی نمیدونم چیکار کنم وقتی که طرف دستشو برداشت ویبره قطع بشه یعنی موقع action up اخه کتابخونه phone برا ویبره فقط اجرای ویبره برا یه زمان خاصی داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ شما دوست عزیز خب اگه از دکمه استفاده میکنید که واسه روشن شدن از رویداد Down مربوط به دکمه و در صورت قطع شدن از رویداد Up دکمه استفاده کنید. و در ضمن شما مگه از چه ویویی استفاده کردید که اومدید از دستور Select Case برای یک روشن خاموش شدن استفاده کردید ؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ Sub plasar1_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float) Select Action Case Activity.ACTION_DOWN vib.Vibrate(1000) Case Activity.ACTION_UP End Select End Sub Dim vib As PhoneVibrate شما اینو در نظر بگیر. وقتی پنل رو لمس میکنی ویبره میزنه که تا اینجا مشکلی نداره ولی وقتی دستتو برداری بازم ویبره میزنه که من میخوام همین که دستمو برداشتم ویبره قطع بشه همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ به این شکل استفاده کنید و نتیجه رو اعلام کنید : Sub plasar1_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float) Select Action Case plasar1.ACTION_DOWN 'Vibrate On Case plasar1.ACTION_UP 'Vibrate Off End Select End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ شرمنده ولی این vibrate on و vibrate off از چه نوع تابعین چون وقتی مینویسم قرمز میشه یعنی وجود نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اینا تابع نیستن! منظور استاد آرتا کد های ویبره بود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ این کد رو امتحان کنید : Sub Vibrate(On As Long, Off As Long) Dim r As Reflector r.Target = r.GetContext r.Target = r.RunMethod2("getSystemService", "vibrator", "java.lang.String") Dim pattern(2) As Long pattern(0) = On pattern(1) = Off r.RunMethod4("vibrate", Array As Object(pattern, 0), Array As String("[J", "java.lang.int")) End Sub Sub CancelVibrate Dim r As Reflector r.Target = r.GetContext r.Target = r.RunMethod2("getSystemService", "vibrator", "java.lang.String") r.RunMethod("cancel") End Sub Sub plasar1_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float) Select Action Case plasar1.ACTION_DOWN Vibrate(500,300) Case plasar1.ACTION_UP CancelVibrate End Select End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ عزیزان اصلا دستوری برای استوپ کردن ویبره وجود نداره. باید از کدی که امین قرار داده استفاده کنید ، درضمن این کد رو به مانیقست خودتون اضافه کنید بعد از کد امین استفاده کنید ، چون باید دسترسی ویبره داده بشه: AddPermission(android.permission.VIBRATE) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ دستت درد نکنه آقا امین فقط یه خواهشی که دارم اینکه میشه یه توضیح کامل در مورد این کدهاتون بدید اخه من خیلی حرفه یی نیستم .. ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ دستت درد نکنه آقا امین فقط یه خواهشی که دارم اینکه میشه یه توضیح کامل در مورد این کدهاتون بدید اخه من خیلی حرفه یی نیستم .. ممنون میشم دوتا Sub داریم که از طریقکدهای جاوا وابراتور گوشی رو فعال یا غیر فعال میکنه Vibrator v = (Vibrator) getSystemService(Context.VIBRATOR_SERVICE); long[] pattern = {0, 100, 1000}; v.vibrate(pattern, 0); یه همچین کد جاوایی رو از طریق Reflector رو بیسیک اجرا کردیم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ دستت درد نکنه آقا امین فقط یه خواهشی که دارم اینکه میشه یه توضیح کامل در مورد این کدهاتون بدید اخه من خیلی حرفه یی نیستم .. ممنون میشم کد آقا امین میاد با با Reflection ویبره رو انجام میده ، با تایمی که بهش میدیم میتونیم تایین کنیم که چجوری ویبره بزنه و به محض اجرا شدن رویداد CancelVibre ویبره قطع میشه. که البته همونطور که گفتم باید اون کد به مانیفست اضافه بشه و برای اینکه بخواین یکسره ویبره بزنه تا زمانی که دستتون رو وردارید ، باید اون عدد 500و300 رو به 1.2 تغییر بدید تا فاصله ویبره کم بشه و یکسره بشه. من روش کار کردم سورسشو میتونید دانلود کنید. یه باتون قرار داره که تا زمانی که دسستتون روی باتون هست یکسره ویبره میزنه یکسان... دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ ممنون اگه میشه در مورد این چند قسمت بیشتر توضیح بدین که عملکرد رو درک کنم r.Target = r.GetContext دقیقا عملکرد Target و GetContext چیه ؟ RunMethod2("getSystemService", "vibrator", "java.lang.String") این getSystemService و java.lang.String دستورات ثابتی هستن یا نه ؟ توضیح کلی درباره این دو کد بدین ممنون میشم. وظیفه pattern اینجا چیه ؟ و در آخر RunMethod4("vibrate", Array As Object(pattern, 0), Array As String("[J", "java.lang.int")) Array As Object(pattern, 0) و Array As String("[J", "java.lang.int رو توضیح بدین که چرا 0 گذاشتین برا pattern و این J چیه ؟ بازم شرمنده ولی خب واقعا میخوام یادبگیرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اینها همه کدهای جاوا هستن که با کتابخونه Reflection اون هارو اجرا میکنیم. یاد گرفتنش هم با 2خط توضیح نمیشه(چه کد ها وچه طریقه اجرای اون ها با reflect کردن) ... شما برو جستجو و مطالعه کن کم کم میفهمی چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
phd.khosravi 64
سلام به همه دوستان
یه دکمه تو برنامه گذاشتم که میخوام اگه کسی روش کلیک کرد اون لحظه ویبره بزنه همین که دستشو برداشت ویبره قطع بشه کسی میدونه کمک کنه ؟
البته از کتابخونه phone هم استفاده کردم برا ویبره ولی مشکل اینکه وقتی دستمو از روی دکمه بر میدارم بازم هم ویبره میزنه
ممنون از دوستان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.