amir7900 13 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اقا من این همه مدت بیسیک کار میکنم هنوز کار با تایمر رو خوب بلد نیستم من میخوام تو پروژم بزنم ک این تایمر بیاد هر 30 دقیقه چک کنه ببینه فایل تکستی ک با httpjop بهش دادم تغییر کرده یا نه باید چه کدی بنویسم دقیقا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir7900 13 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ این چیزی که گفتین بهتره از طریق سرویس انجام شه ... شما یه ماژول از نوع سرویس بسازید و مثل کد زیر ازش استفاده کنید : Sub Process_Globals Dim dl As HttpJob Dim check As Timer End Sub Sub Service_Create End Sub Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) dl.Initialize("job",Me) check.Initialize("check",30000) check.Enabled=True End Sub Sub JobDone (Job As HttpJob) If Job.Success = True Then Msgbox(Job.GetString,"") End If End Sub Sub check_Tick dl.Download("LINK") End Sub بله از سرویس استفاده میکنم اگه لطف کنید به این تاپیک هم سر بزنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ این چیزی که گفتین بهتره از طریق سرویس انجام شه ... شما یه ماژول از نوع سرویس بسازید و مثل کد زیر ازش استفاده کنید : Sub Process_Globals Dim dl As HttpJob Dim check As Timer End Sub Sub Service_Create End Sub Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) dl.Initialize("job",Me) check.Initialize("check",30000) check.Enabled=True End Sub Sub JobDone (Job As HttpJob) If Job.Success = True Then Msgbox(Job.GetString,"") End If End Sub Sub check_Tick dl.Download("LINK") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir7900 13
اقا من این همه مدت بیسیک کار میکنم هنوز کار با تایمر رو خوب بلد نیستم
من میخوام تو پروژم بزنم ک این تایمر بیاد هر 30 دقیقه چک کنه ببینه فایل تکستی ک با httpjop بهش دادم تغییر کرده یا نه
باید چه کدی بنویسم دقیقا
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.