amirzendedel 0 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان.من بیسیک رو تازه نصب کردم.ولی هر جایی دیدم در configure paths صحبتی از shared modules نبود.چه آدرسی باید بهش بدم تا تکمیل شه؟الان ازش ارور مگیره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ شما اون قسمت رو خالی بگذارید و دکمه ok رو بزنید . نباید ارور بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirzendedel 0 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ شما اون قسمت رو خالی بگذارید و دکمه ok رو بزنید . نباید ارور بده نه ارور میده کاظم جان. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اقا امیر عزیز میتونید یه عکس از ارورش بگیرید؟شاید مسیر sdk یا java رو اشتباه دادید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ نه ارور میده کاظم جان. امکان نداره . اگر یک عکس از Eror بگذارید بهتر می تونم راهنمایی کنم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ شاید شما چیز دیگه ای رو اشتباه نوشتین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirzendedel 0 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirzendedel 0 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirzendedel 0 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ دوستان میتونید راهنماییم کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ ربطی به خالی بودن shared modules نداره به احتمال زیاد مشکل از sdk هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ ادرسی که دادین برای sdk، فایل zipalign رو پیدا نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirzendedel 0
سلام دوستان.من بیسیک رو تازه نصب کردم.ولی هر جایی دیدم در configure paths صحبتی از shared modules نبود.چه آدرسی باید بهش بدم تا تکمیل شه؟الان ازش ارور مگیره.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.