shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سلام به همه ی دوستان و اساتید گل میخواستم ببینم باید چی کار کنم که اگه کتابخونه ای که تو بیسیک نوشتم، اینیشیالایز نشده بود، خطا بده و بگه باید اینیشیالایز بشه ممنون میشم دوستانی که اطلاعات دارن پاسخم روبدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ Sub Class_Globals Dim initialized As Boolean End Sub 'Initializes the object. You can add parameters to this method if needed. Public Sub Initialize ' ' 'cod hae initialize ' ' initialized=True End Sub Sub sss If initialized Then ' ' Else Msgbox("initilize nashode","") End If End Sub Sub asdasd If initialized Then ' ' Else Msgbox("initilize nashode","") End If End Sub توضیح نمیدم دیگه چیزی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ کاملا گرفتم چی شد امین جان فقط یه چیزی اینی که شما میگی ، طرف وقتی اجرا میکنه برنامه رو ، میبینه این مسیج باکس میاد براش من میخوا توی کامپایل کردن اگه اینیشیالایز نشده بود، خطا بده و کلا ران نکنهمثل مثلا لیبل که گیر میده و ول نمیکنه البته نمیدونم شدنی هست یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ شما نمیتونی کامپایل رو کنترل کنی با کد ... کامپایلر یک سطح پایین تر از کد هست و کد مبتنی بر کامپایل کار میکنه یا صحیح یا غلط.. اگر این گزینه برای کامپایل تعریف نشده باشه هیچ وقت خطا نمیده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سلام علیرضا جانخوب، یعنی شما میگید که باید یه کدی بنویسم که اگه اینیشیالایز شده بود، true بشه و کامپایل و همینطور بالعکس؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سلام علیرضا جان خوب، یعنی شما میگید که باید یه کدی بنویسم که اگه اینیشیالایز شده بود، true بشه و کامپایل و همینطور بالعکس؟ نه من میگم همچین چیزی که ایشون میخواد ممکن نیست .. اگر منظور ایشون این باشه که وقتی میخواد APK بسازه کامپایلر خطا بده که شما فراموش کردی Initialize بکنید! همچین کد خطایی وجود نداره. کامپایلر بیشتر خطاهای Null و syntax رو میگیره یک سری خطاها هنگام run مفهموم پیدا میکند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahab.es 5,429
سلام به همه ی دوستان و اساتید گل
میخواستم ببینم باید چی کار کنم که اگه کتابخونه ای که تو بیسیک نوشتم، اینیشیالایز نشده بود، خطا بده و بگه باید اینیشیالایز بشه
ممنون میشم دوستانی که اطلاعات دارن پاسخم روبدن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.