alii 61 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سلام کسی می دونه چجوری بازی های سگا و پلی استیشن رو به اندروید تبدیل می کنند ؟ مثلا همین تیکن 3 رو که تو بازار هست بنظرتون با برنامه خاصی اینکارو میکنن ؟ تو گوگل سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ والا منم دنبال این جریانم یا خودشون میزنن ک امکان نداره با این قدر شباهت بتونن بزن. یا ک تبدیل میکنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ والا ما یبار این موضوع رو مطرح کردیم هرکی اومد یه چیز گفت اخرش فوش هم خوردیم (یکی از کاربران خیلی با اعتماد به نفس گفت من جوابشو چند روز دیگه میدم) شاید آن چند روز بیاید شاید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alii 61 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ والا منم دنبال این جریانم یا خودشون میزنن ک امکان نداره با این قدر شباهت بتونن بزن. یا ک تبدیل میکنن فک نکنم خودشون بزنن فقط یه برنامه تبدیل هست که ما ازش بی خبریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ این کار ساده ای نمیتونه باشه ولی میتونم یه راهی به شما پیشنهاد بدم اونم استفاده از نرم افزار ePSXe هست که یه شبیه ساز قدرت مند هست که فایل های iso بازی هارو به راحتی با یه فایل bios باز میکنه و هنگ هم نمی کنه شما میتونید از طریق برنامتون اون فایل iso رو در نرمافزار اجرا کنید شاید موتوری هم برای مستقیم اجرا کردنش باشه ولی تا به امروز چیزی در این خصوص نشدیدم (در B4A ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سلام بله من قبلا ها دنبال ش بودم دو راه داره یکی یه نرم افزاره به نام Gensoid که با یه اینتنت می تونید یه آدرس بهش بدید و اون اجرا میکنه خوبی این نرم افزار اینه که اصلا جز برنامه ها نمیاد و کاربر نمی دونه. البته بدیش هم اینه که چند کیلوبیتس باید به حجم برنامه تون برای خود apk برنامه اختصاص بدید . که بعد از نصب برنامه تون باید با یه اینتنت برنامه رو نصب کنید. و اما راه دوم که خیلی پر درد سر هست. یه کتابخانه نوشته شده که البته جاوا هست و با تبدیل ش می تونید به راحتی برنامه های سگا رو اجرا کنید. موفق باشید به نقل از یکی از دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alii 61 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سلام بله من قبلا ها دنبال ش بودم دو راه داره یکی یه نرم افزاره به نام Gensoid که با یه اینتنت می تونید یه آدرس بهش بدید و اون اجرا میکنه خوبی این نرم افزار اینه که اصلا جز برنامه ها نمیاد و کاربر نمی دونه. البته بدیش هم اینه که چند کیلوبیتس باید به حجم برنامه تون برای خود apk برنامه اختصاص بدید . که بعد از نصب برنامه تون باید با یه اینتنت برنامه رو نصب کنید. و اما راه دوم که خیلی پر درد سر هست. یه کتابخانه نوشته شده که البته جاوا هست و با تبدیل ش می تونید به راحتی برنامه های سگا رو اجرا کنید. موفق باشید به نقل از یکی از دوستان راستش Gensoid خودش یک اپلیکیشن ست ولی اگه سورسش بود باز خوب بود راه دوم دیگه نمیدونم چه راهیه درکل فک کنم کار سختی باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ هر کار یه سختی داره .... در مقایسه با ساختن بازی آسونتر هست که ... پس تلاش کنید بهش میرسید انشالا..ه اگه جوابی پیدا کردید به دیگران هم بگید استفاده کنن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hahmadi 1 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ سلام کسی می دونه چجوری بازی های سگا و پلی استیشن رو به اندروید تبدیل می کنند ؟ مثلا همین تیکن 3 رو که تو بازار هست بنظرتون با برنامه خاصی اینکارو میکنن ؟ تو گوگل سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد سلام منتونستم سورس با اندروید استودیو بگیرم واقعا قیمتش عالیه ولی ای کاش ای کاش بابیسک4اندروید بود لینکش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ با استفاده از راه ها و کتابخونه های مختلفی میشه این کار رو کرد برای مثال zsnes یکی از این ایمولاتور ها برای جاواس که با یکم سرچ میتونین کتابخونه های مختفلی مثل snes و bsnes و ... رو پیدا کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
omidamiri99 0 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ با توجه به استقبال کاربران گوشی های اندرویدی از بازی های پلی استیشن 1 , این بار من برای شما برنامه نویسان عزیز سورس مهم و کم یاب تبدیل بازی های پلی استیشن 1 به اندروید را آماده کرده ام. شما با این پسورس قادر خواهید بود که با ایجاد تغیرات جزئی در سورس , بازی های مورد علاقه خود از کنسول پلی استیشن 1 را به فایل های اندروید تبدیل کنید این سورس با نرم افزار ایکلیپس نوشته شده است لذا برای کار با این سورس آشنایی نسبی با این نرم افزار الزامی است .لازم بذکر است که بازی های ساخته شده با این سورس مورد تایید کافه بازار و سایر مارکت ها می باشند. قیمت اصلی 20هزارتومان خرید5هزارتومان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moheghi 2 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۵ سلام یه راهی وجود داره اونم با بیسیک فور قابل انجام نیست اندروید استودیو یه قابلیت داره به نام ساخت شبیه ساز که همه چیو دربر داره ps1.ps2.psp,... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.