korosh 27 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سلام برای اینکه وقتی روی یک دکمه کلیک میشه دوتا قایل متنی دانلود بشه در لیبل باید چکار کرد ؟ من فقط می تونم یک فایل رو بخونم برای دوتا همزمان چکار کنم ؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
korosh 27 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ تشکر واقعا ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
korosh 27 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ خوب یک سوال اونم اینکه من می خوام یک عکس داخل یک فولدر هست رو فراخوانی کنم . من از طریق همین دادن آدرس اون رو می خونم ومیارم میخوام آدرس عکس روندم فقط آدرس فولدر رو بدم اونجا اگه عکمسی بود نشونش بده . الان اینجوری آدرس میدم : aa.Download("http://site address/imgpp12.jpg") می خوام اینجوری باشه aa.Download("http://site address/folder/") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ الان متوجه نشدم شما دقیقا چی گفتید ؟ شما میخوایید ببینید عکس وجود داره توی مسیر یا نه ؟چه مسیری منظورتونه ؟ توی هاست ؟ عکسو از مسیر دایرکتوری بخونه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
korosh 27 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ آدره عکس رو از داخل یک فولدر در هاست بخونه در یک ایمیج ویو نمایش بده . فقط بگم من نمی خوام آدرس کامل عکس رو بدم . فقط می خوام آدرس فولدر رو بدم و اون خودش هر عکسی در فولدر بود رو بیاره . مثلا من دفعه بعدی عکس رو با نام دیگه هم ذخیره کردم در هاست باز این عکس رو بیاره . چون عکس داخل یک فولدر است و کاری نداشته باشه اسمشه چیه بیاره. منظور رو رسوندم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ به این صورت Sub Button1_Click Dim upd As HttpJob upd.Initialize("upd",Me) upd.Download("لینک فایل متنی آنلاین") End Sub Sub jobdone (job As HttpJob) If job.Success Then label1.text = upd.GetString End If End Sub کتابخانه httputils2 رو تیک بزنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
korosh 27 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ تشکر ولی الان این دوتا فایل متنی هست ؟؟؟؟!!!! منظور من رو متوجه نشدید . من می خوام با یک کلیک دوتا فایل متنی همزمان خونده بشه و یکی دریک لیبل و دیگری در لیبل دیگر نمایش داده بشه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ کمی خلاقیت دوست عزیزم چاشنی برنامه نویسی کن همه چیز حل میشه Sub Button1_Click Dim txt As HttpJob Dim txt2 As HttpJob txt.Initialize("txt",Me) txt.Download("لینک فایل متنی آنلاین") txt2.Initialize("txt2",Me) txt2.Download("لینک فایل متنی آنلاین") End Sub Sub jobdone (job As HttpJob) If job.Success Then Select job.JobName case "txt" label1.text = txt.GetString case "txt2" label2.text = txt2.GetString end select End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
korosh 27
سلام
برای اینکه وقتی روی یک دکمه کلیک میشه دوتا قایل متنی دانلود بشه در لیبل باید چکار کرد ؟
من فقط می تونم یک فایل رو بخونم برای دوتا همزمان چکار کنم ؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.