alinoori 123 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ من سورس سایت رو تو یه ادیت تکست لود میکنم مشکلم اینه که طول و عرض ادیت تکست 100در صده ولی فقط به اندازه ی یه نوار افقی نازک سورس رو میشه دید بقیه جاها سفیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alinoori 123 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ خودم متوجه شدم: باید تو تنطیمات ادیت تکست single lineرو false کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اصلا متوجه نشدم با تصویر نشون بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ کدهایی هستند که در وب و یا در تکست متفاوت هستند وقتی شما سورس سایت رو میخونی کدهایی مانند CRLF در تکس عمل میکنند و کدها بهم ریخته و یا خط های کوتاه دیده میشن. فکر میکنم باید اول در یک فایل سیو کنید با کدینگ utf-8 بعد لود کنید برای تکست.. البته ممکنه راه دیگه ای هم باشه دوستان بگن بهتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اگه درست متوجه شده باشم مشکلت تک خط بون ادیت تکست هست داخل دیزاینر برای ادیت تکست یک پروپرتی داره به نام multi line اونو true کن بعدش هم گزینه های vertical و horizontal را بذار روی top و left لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ درسته اگر تک لاین افقی هست با مولتی احتمالا حل میشه . من برای بهم ریختگی تگها گفتم . ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alinoori 123
من سورس سایت رو تو یه ادیت تکست لود میکنم
مشکلم اینه که طول و عرض ادیت تکست 100در صده ولی فقط به اندازه ی یه نوار افقی نازک سورس رو میشه دید بقیه جاها سفیده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.