alaghemand 82 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ با سلام من کار با انیشین رو بلدم و کتابخانشم رو هم دارم اما نمی دونم کدام دستور برای اینکه مثلا بگم این عکس از سمت راست بیاد سمت چپ لطفا راهنمایی ام کنید ( اگر زحمتی نیست یک مثال خیلی ساده بزنید ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ کار یاهاشو بلدی؟ خب از کلاس InitializeTranslate باید استفاده کنی اگه میخوای وقنی جا به جا شد برنگرده تو ساب animationend لفت و تاپش رو تغییر بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ با کتبخونه ICOSSlideAnimation میتونی اینکارو انجام بدی. نمونه و کتابخونه : http://s3.picofile.com/file/8197012434/ICOSSlideAnimation.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ کار یاهاشو بلدی؟ خب از کلاس InitializeTranslate باید استفاده کنی اگه میخوای وقنی جا به جا شد برنگرده تو ساب animationend لفت و تاپش رو تغییر بده میشه یه مثل 1 خطی بزنی ؟؟؟؟ چون 5 تا آرگومان داره و من نمی دونم چیا باید بنویسم اگر کس دیگری هم می تونه یه مثال بزنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ لطفا یکی جواب بده خیلی نیاز دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ Ani.InitializeTranslate ("ani",0,0,0,10) این الان 10 تا میره بالا هر کدوم از این 0 ها متعلق به یک ساید هست تست کن ببین چی به چیه یاد میگیری . اولش هم نگو کار با انیمیشن رو بلدم خوب اگر بلدی دوست عزیز این سوال چیه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alaghemand 82
با سلام
من کار با انیشین رو بلدم و کتابخانشم رو هم دارم
اما نمی دونم کدام دستور برای اینکه مثلا بگم این عکس از سمت راست بیاد سمت چپ
لطفا راهنمایی ام کنید ( اگر زحمتی نیست یک مثال خیلی ساده بزنید )
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.