طاها 480 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ لطفا بگید بعد از بازار، بهترین مارکت ایرانی برای انتشار برنامه هام چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ به نظر من کندو البته یه چیزای بدی هم داره بعد ایران اپس بعد مایکت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ به نظر من کندو البته یه چیزای بدی هم داره بعد ایران اپس بعد مایکت ولی کندو بازدیدش خیلی کمه ایران اپس سخت گیره مایکت هم دانلود کم و سخت گیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ به نظر من آدم یه اپ درست و حسابی بزنه اصلاً سمت مارکت هم نره. یک وب سایت ردیف بزنی و تبلیغات کنی ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad_mahdi 451 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ مایکت هم دانلود کم و سخت گیر اتفاقا مایکت خیلی راحت میگیره و طبق شنیده های من سخت گیر نیست. ولی کندو بازدیدش خیلی کمه ایران اپس سخت گیره مایکت هم دانلود کم و سخت گیر پس کلا دیگه برنامه نساز به نظر من.(مثلا الکی...) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ ولی کندو بازدیدش خیلی کمه ایران اپس سخت گیره مایکت هم دانلود کم و سخت گیر نه دوست عزیز به نظر من هم کندو خوبه خوب به نظر شما کدوم بهتره بعد بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
طاها 480
لطفا بگید بعد از بازار، بهترین مارکت ایرانی برای انتشار برنامه هام چیه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.