keramat98 82 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ سلام . من یک لیست ویو ساختم : ListView1.AddSingleLine2("aa",1) ListView1.AddSingleLine2("bb",2) ListView1.AddSingleLine2("cc",3) ListView1.AddSingleLine2("dd",4) بعد : Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) mp=Position+1 StartActivity("mtn") End Sub اضافه کردم آخرش و بعد Dim mp As Int رو توی Procsess نوشتم که فایل ها بر اساس شماره های لیست ویو باز شه . اما تو اینجا اررور میده : text = File.ReadString(File.DirAssets,""&menu2.mp"&.txt") Bitmap1.Initialize(File.DirAssets,""&menu2.mp"&.png") چی کار کنم ؟ میخوام که رو لیست ویو شماره یک کلیک کنه فایل 1.txt لود بشه رو 2 بزنه 2.txe و ... آخر . تصویر هم تو همونجا ادد بشه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ چه اروری دوست عزیز متن ارور رو بذارین لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keramat98 82 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ نمینویسه که چه ارروی فقط زیرش یک خط قرمز میکشه و یک کادر زرد میاد نوشته : Syntax error رو وب ویو مشکلی ندارم ولی تکست اولین باره تست کردم که اررور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ نمونه سورس پیوست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keramat98 82 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ بیا جوووووووووووووووووون پیوست نشد : http://www.gameup.xzn.ir/uploads/14151767891.zip یک سر اگه میشه یاهو یا اسکایپ هم بیا . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
keramat98 82
سلام . من یک لیست ویو ساختم :
ListView1.AddSingleLine2("aa",1)
ListView1.AddSingleLine2("bb",2)
ListView1.AddSingleLine2("cc",3)
ListView1.AddSingleLine2("dd",4)
بعد :
Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
mp=Position+1
StartActivity("mtn")
End Sub
اضافه کردم آخرش و بعد Dim mp As Int رو توی Procsess نوشتم که فایل ها بر اساس شماره های لیست ویو باز شه .
اما تو اینجا اررور میده :
text = File.ReadString(File.DirAssets,""&menu2.mp"&.txt")
Bitmap1.Initialize(File.DirAssets,""&menu2.mp"&.png")
چی کار کنم ؟
میخوام که رو لیست ویو شماره یک کلیک کنه فایل 1.txt لود بشه رو 2 بزنه 2.txe و ... آخر . تصویر هم تو همونجا ادد بشه .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.